Zoover beoordelingen 8,0
5 sterren camping in Overijssel met veel voorzieningen 5 sterren camping in Overijssel met veel voorzieningen 5 sterren camping in Overijssel met veel voorzieningen 5 sterren camping in Overijssel met veel voorzieningen 5 sterren camping in Overijssel met veel voorzieningen
5 sterren camping in Overijssel met veel voorzieningen 5 sterren camping in Overijssel met veel voorzieningen 5 sterren camping in Overijssel met veel voorzieningen 5 sterren camping in Overijssel met veel voorzieningen 5 sterren camping in Overijssel met veel voorzieningen
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
 • 5 Sterren camping
 • Strandvakantie in Overijssel
 • Uniek overdekt strand
 • Gratis WIFI

5 sterren camping in Overijssel met veel voorzieningen

Geweldige 5 sterren camping in Overijssel voor gezinnen!

Zoekt u een 5 sterren camping in Overijssel met veel voorzieningen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ook eens het onderscheidende aanbod van ons prachtige 5 sterren vakantiepark. Ook bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh beleeft u een verrassende strandvakantie met 5 sterren voorzieningen! Daarnaast is het Stoetenslagh ook een camping met een zwemvijver!

Wij zijn trots op onze 5 sterren. Daarom komt de ANWB ieder jaar bij ons langs voor een inspectie ronde. Zij beoordelen of wij de classificatie van 5 sterren camping in Overijssel mogen dragen. Ook dit jaar is dit weer het geval! U kunt dus genieten van een onvergetelijke vakantie terwijl wij u vijf sterren voorzieningen kunnen bieden! Hier zijn we natuurlijk erg trots op en doen er alles aan om aan deze eisen te blijven voldoen. De ANWB beoordeelt ons op de categorieën sanitair, terrein, shop, horeca, zwemmen en recreatie! Op al deze categorieën hebben wij maximaal gescoord. Wij mogen ons dus een officiële ANWB camping in Nederland noemen!

Waarom kiest u voor onze 5 sterren camping in Overijssel?

 • U beleeft een verrassende strandvakantie dankzij onze grote recreatieplas!
 • Onze recreatieplas heeft 2 glijbanen, een unieke Tubby Splash, een uitdagend aquapark en een prachtig zandstrand.
 • Kom zwemmen in ons unieke overdekte zwembad, geheel in strandthema!
 • Super leuke activiteiten programma tijdens de schoolvakanties!
 • Wij zijn een geweldige camping voor gezinnen met kinderen en tieners!
 • Uitgebreid tienerprogramma met leuke activiteiten en disco!
 • Ook hebben we een bowling- en boogschietbanen.
 • Er is een uniek indoor strand met beachvolleybal, klim palmboom, springkussen en gezellige horeca!
 • Geniet van de heerlijke gerechten in ons sfeervolle restaurant.

Luxe camping in Nederland

Wanneer u denkt aan een luxe camping in Nederland, dan denkt u natuurlijk aan ruimte, comfort en privé sanitair. Al deze elementen bevatten de luxe kampeerplaatsen van onze camping! Met een verblijf op onze camping ervaart u de luxe kant van het kamperen. De ruimte biedt u het comfort waar u naar zoekt voor een vakantie.

Camping Stoetenslagh is tevens ook een ACSI camping in Nederland. Jaarlijks mogen wij onszelf, na inspectie, weer koppelen aan de ACSI en daar zijn wij natuurlijk trots op! Maakt u gebruik van de ACSI pas, dan kunt u buiten het hoogseizoen tegen een aantrekkelijk tarief een kampeerplaats huren. Natuurlijk kunt u dan ook gebruik maken van onze voorzieningen.

Voor een comfortabele vakantie komt u naar Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh. De leukste camping met 5 sterren in Overijssel!

E-boekje Activiteiten in de omgeving

Even kijken wat er allemaal te doen is in de omgeving van ons vakantiepark? Download ons gratis e-boekje. We hebben alle leuke uitjes in de omgeving hierin opgenomen.

Het enige wat u hoeft te doen is uw emailadres achter te laten en u krijgt een mail met het e-boekje toegestuurd.

Vul het formulier hieronder in

Geef aan welke brochures u wilt ontvangen en geef uw emailadres op


Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Heerlijk genoten samen met mijn gezin! Prettige voorzieningen en prachtig om te zien hoe het animatieteam met de kinderen omgaat! - Christel uit Arnhem -