Zoover beoordelingen 8,0
5 sterren camping in Overijssel met veel voorzieningen 5 sterren camping in Overijssel met veel voorzieningen 5 sterren camping in Overijssel met veel voorzieningen 5 sterren camping in Overijssel met veel voorzieningen 5 sterren camping in Overijssel met veel voorzieningen
5 sterren camping in Overijssel met veel voorzieningen 5 sterren camping in Overijssel met veel voorzieningen 5 sterren camping in Overijssel met veel voorzieningen 5 sterren camping in Overijssel met veel voorzieningen 5 sterren camping in Overijssel met veel voorzieningen
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
 • 5 Sterren camping
 • Strandvakantie in Overijssel
 • Uniek overdekt strand
 • Gratis WIFI

5 sterren camping in Overijssel met veel voorzieningen

Geweldige 5 sterren camping in Overijssel voor gezinnen!

Zoekt u een 5 sterren camping in Overijssel met veel voorzieningen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ook eens het onderscheidende aanbod van ons prachtige 5 sterren vakantiepark. Ook bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh beleeft u een verrassende strandvakantie met 5 sterren voorzieningen! Daarnaast is het Stoetenslagh ook een camping met een zwemvijver!

Wij zijn trots op onze 5 sterren. Daarom komt de ANWB ieder jaar bij ons langs voor een inspectie ronde. Zij beoordelen of wij de classificatie van 5 sterren camping in Overijssel mogen dragen. Ook dit jaar is dit weer het geval! U kunt dus genieten van een onvergetelijke vakantie terwijl wij u vijf sterren voorzieningen kunnen bieden! Hier zijn we natuurlijk erg trots op en doen er alles aan om aan deze eisen te blijven voldoen. De ANWB beoordeelt ons op de categorieën sanitair, terrein, shop, horeca, zwemmen en recreatie! Op al deze categorieën hebben wij maximaal gescoord.

Waarom kiest u voor onze 5 sterren camping in Overijssel?

 • U beleeft een verrassende strandvakantie dankzij onze grote recreatieplas!
 • Onze recreatieplas heeft 2 glijbanen, een unieke Tubby Splash, een uitdagend aquapark en een prachtig zandstrand.
 • Kom zwemmen in ons unieke overdekte zwembad, geheel in strandthema!
 • Super leuke activiteiten programma tijdens de schoolvakanties!
 • Wij zijn een geweldige camping voor gezinnen met kinderen en tieners!
 • Uitgebreid tienerprogramma met leuke activiteiten en disco!
 • Ook hebben we een bowling- en boogschietbanen.
 • Er is een uniek indoor strand met beachvolleybal, klim palmboom, springkussen en gezellige horeca!
 • Geniet van de heerlijke gerechten in ons sfeervolle restaurant.

Oneindig veel mogelijkheden op de leukste 5 sterren camping in Overijssel!

Tevens bieden wij een ruim aanbod aan kampeerplaatsen aan het strand! U kunt kiezen voor verschillende kampeervelden. Kies voor een prachtige plek aan het water of dichtbij speeltoestellen. Daarnaast hebben we velden waar honden zijn toegestaan. Of kies voor extra comfort met een kampeerplaats met privé sanitair op onze 5 sterren camping in Overijssel!

Maar ook een chalet huren is mogelijk op ons vakantiepark! Er zijn verschillende type chalets, hierdoor kunt u zelf bepalen welke chalet het beste bij uw wensen past! Kies voor een chalet basic, basic trendy of basic plus. Wilt u nog iets meer comfort? Ga dan voor een chalet comfort, chalet de luxe of strandchalet! In deze laatste type chalets zit ook een vaatwasser!

Voor een comfortabele vakantie komt u naar Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh. De leukste 5 sterren camping in Overijssel!

E-boekje Activiteiten in de omgeving

Even kijken wat er allemaal te doen is in de omgeving van ons vakantiepark? Download ons gratis e-boekje. We hebben alle leuke uitjes in de omgeving hierin opgenomen.

Het enige wat u hoeft te doen is uw emailadres achter te laten en u krijgt een mail met het e-boekje toegestuurd.

Vul het formulier hieronder in

Geef aan welke brochures u wilt ontvangen en geef uw emailadres op


Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Heerlijk genoten samen met mijn gezin! Prettige voorzieningen en prachtig om te zien hoe het animatieteam met de kinderen omgaat! - Christel uit Arnhem -