Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
5 sterren camping Overijssel met veel voorzieningen 5 sterren camping Overijssel met veel voorzieningen 5 sterren camping Overijssel met veel voorzieningen 5 sterren camping Overijssel met veel voorzieningen 5 sterren camping Overijssel met veel voorzieningen
Elke dag een strandvakantie
5 sterren camping Overijssel met veel voorzieningen 5 sterren camping Overijssel met veel voorzieningen 5 sterren camping Overijssel met veel voorzieningen 5 sterren camping Overijssel met veel voorzieningen 5 sterren camping Overijssel met veel voorzieningen
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

5 sterren camping Overijssel met veel voorzieningen

Geweldige 5 sterren camping Overijssel voor gezinnen!

Aangezien u tijdens uw vakantie de allerbeste voorzieningen wilt, boekt u een 5 sterren camping Overijssel? Bekijk ook eens ons onderscheidende aanbod van onze prachtige 5 sterren camping Overijssel. Ook bij vakantiepark het Stoetenslagh beleeft u een verrassende strandvakantie met 5 sterren voorzieningen! Daarnaast is het Stoetenslagh ook een camping met zwemvijver!

Daarom komt de ANWB ieder jaar bij ons langs voor een inspectie ronde. Zij beoordelen of wij de classificatie van 5 sterren camping Overijssel mogen dragen. Ook dit jaar is dit weer het geval! U kunt dus genieten van een onvergetelijke vakantie terwijl wij u vijf sterren voorzieningen kunnen bieden! Hier zijn we natuurlijk erg trots op en doen er alles aan om aan deze eisen te blijven voldoen! De ANWB beoordeeld ons op de categorieën sanitair, terrein, shop, horeca, zwemmen en recreatie! Op al deze categorieën hebben wij maximaal gescoord!

Boek op onze 5 sterren camping Overijssel!

Waarom boekt u uw vakantie op onze 5 sterren camping Overijssel:

  • U beleeft een verrassende strandvakantie dankzij onze grote recreatieplas!
  • Onze recreatieplas heeft 2 glijbanen en een prachtig zandstrand!
  • Kom zwemmen in ons unieke overdekte zwembad, geheel in strandthema!
  • Super leuk en uitdagend activiteiten programma tijdens de schoolvakanties!
  • Wij zijn een geweldige camping voor gezinnen met kinderen en tieners!
  • Uitgebreid tienerprogramma met leuke activiteiten en disco!
  • Bowling en boogschietbanen!
  • Er is een uniek indoor strand met beachvolleybal, klim palmboom, springkussen en gezellige horeca!
  • Geniet van de heerlijke tapasgerechten in ons sfeervolle tapas restaurant!

Boek gelijk uw vakantie!

 

Tevens bieden wij een ruim aanbod aan kampeerplaatsen! U kunt kiezen voor verschillende kampeervelden. Kies voor een prachtige plek aan het water of dicht bij speeltoestellen. Daarnaast hebben we velden waar honden zijn toegestaan. Of kies voor extra comfort met een kampeerplaats met privé sanitair op onze 5 sterren camping Overijssel!

Maar ook een chalet huren  is mogelijk op onze 5 sterren camping Overijssel! Er zijn verschillende type chalets hierdoor kunt u zelf bepalen welke chalet het beste bij uw wensen past! Kies voor een chalet basic, basic trendy of basic plus. Wilt u nog iets meer comfort? Ga dan voor een chalet comfort, chalet de luxe of strandchalet! In deze laatste type chalets zit ook een vaatwasser!

Voor een comfortabele vakantie komt u naar Vakantiepark het Stoetenslagh. De leukste 5 sterren camping Overijssel!