Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
50 plus camping Nederland voor een comfortabele vakantie 50 plus camping Nederland voor een comfortabele vakantie 50 plus camping Nederland voor een comfortabele vakantie 50 plus camping Nederland voor een comfortabele vakantie 50 plus camping Nederland voor een comfortabele vakantie
Elke dag een strandvakantie
50 plus camping Nederland voor een comfortabele vakantie 50 plus camping Nederland voor een comfortabele vakantie 50 plus camping Nederland voor een comfortabele vakantie 50 plus camping Nederland voor een comfortabele vakantie 50 plus camping Nederland voor een comfortabele vakantie
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

50 plus camping Nederland voor een comfortabele vakantie

Het Stoetenslagh is een fantastische 50 plus camping Nederland.

Buiten de vakantie perioden zijn we een zeer geschikte 50 plus camping Nederland. Voornamelijk richt Vakantiepark het Stoetenslagh zich op gezinnen met kinderen in de vakantieperioden. Maar wij zijn een zeer geschikte 50 plus camping Nederland buiten de vakantieperioden.  Onder andere omdat door de weeks veel rust op de camping omdat de kinderen naar school gaan is het dan erg rustig.  Daarnaast kunt u dan kamperen tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Natuurlijk bent u ook welkom tijdens het hoogseizoen, alleen de doelgroep is dan anders. Als u zich hier maar bewust van bent. In de schoolvakantie perioden is ons type bedrijf erg levendigheid en leuk en kunt u ook veel doen. Omdat onze 50 plus camping  Nederland ruim is ingedeeld kunt u altijd genieten van rust en ruimte, want u heeft genoeg ruimte.

Daarnaast natuur rondom onze camping is prachtig. U kunt heerlijk fietsen en wandelen in de omgeving van de camping. Ook de voorzieningen op onze camping zijn fantastisch! Er zijn schone en moderne sanitairgebouwen, het park is goed onderhouden, toegankelijk en er worden vele leuke activiteiten georganiseerd. Een strandvakantie vakantie op onze  camping in Nederland is een vakantie die u nooit zult vergeten.

De leukste 50 plus camping Nederland!

  • alle voorzieningen 7 dagen geopend gedurende het kampeerseizoen
  • gelegen aan het Vechtdal fietsknooppunt
  • zeer rustig gelegen

Buiten de schoolvakanties kunnen de kleinkinderen gratis bij ons verblijven.  U kunt bijvoorbeeld met hun heerlijk zwemmen, bowlen of boogschieten.

Onze  camping in Nederland ligt naast vele fiets- en wandelpaden. Ook zijn we omgeven door bosrijke natuur, de omgeving is prachtig. Kortom: Vakantiepark het Stoetenslagh  voor een onbezorgde vakantie!

 

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op met ons voor meer informatie over onze 50 plus camping Nederland. Laat u verrassen bij Vakantiepark het Stoetenslagh.

Vakantiepark het Stoetenslagh is een geweldige 50 plus camping Nederland. Met leuke uitstapjes en veel vermaak is er genoeg te doen voor alle leeftijden. Hierdoor beleeft u een onvergetelijke 50 plus vakantie!

We hebben geen speciale tarieven voor de 50 plussers op onze 50 plus camping Nederland. Wel bieden wij wel veel voorzieningen en activiteiten voor een leuke vakantie in Overijssel.