Zoover beoordelingen 8,0
50 plus camping Nederland voor een comfortabele vakantie 50 plus camping Nederland voor een comfortabele vakantie 50 plus camping Nederland voor een comfortabele vakantie 50 plus camping Nederland voor een comfortabele vakantie 50 plus camping Nederland voor een comfortabele vakantie
50 plus camping Nederland voor een comfortabele vakantie 50 plus camping Nederland voor een comfortabele vakantie 50 plus camping Nederland voor een comfortabele vakantie 50 plus camping Nederland voor een comfortabele vakantie 50 plus camping Nederland voor een comfortabele vakantie
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Heerlijk kamperen
  • Veel rust en ruimte
  • ACSI kaart is ook geldig
  • Ruime kampeerplaatsen

50 plus camping Nederland voor een comfortabele vakantie

De ideale 50 plus vakantie in Nederland vindt u in Rheezerveen!

Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh is een ANWB 5 sterren vakantiepark gelegen in Rheezerveen, tussen Dedemsvaart en Hardenberg. Het park ligt middenin het mooie Vechtdal Overijssel, met prachtige fiets- en wandelmogelijkheden. De perfecte plek voor uw 50 plus vakantie in Nederland! Wij hebben verschillende arrangementen op ons park voor een heerlijke vakantie. Daarnaast hebben wij vele voorzieningen die ook in het voor- en naseizoen geopend zijn!

Goedkope arrangementen voor een 50 plus vakantie in Nederland

U kunt natuurlijk voor een paar nachten naar ons park komen, maar wij hebben ook ontzettend leuke en goedkope arrangementen voor uw 50 plus vakantie in Nederland! Ook werken wij samen met ACSI, dus als u over een ACSI kaart beschikt, dan kunt u in het voor- en naseizoen hier gebruik van maken. Kijk voor de beschikbare data van de ACSI kaart hier.

Er zijn verschillende arrangementen in het voor- en naseizoen die aantrekkelijk kunnen zijn voor uw 50 plus vakantie. Voor meer informatie kunt u op de arrangementen klikken.

Vele voorzieningen en mogelijkheden bij Capfun het Stoetenslagh!

In het voor- en naseizoen zijn al onze voorzieningen geopend, zo kunt u ’s morgens heerlijk een paar baantjes zwemmen in ons overdekte zwembad. Ook kunt u heerlijk eten in ons restaurant met heerlijke gerechten en plateservice. Daarnaast zit Vakantiepark het Stoetenslagh op een fietsknooppunt, dus vanaf het park kunt u uw eigen route uitstippelen door het prachtige Vechtdal Overijssel. En wilt u even heerlijk uitrusten na een fiets- of wandeltocht? Kom dan eens in onze Happy Fun Beach kijken, hier kunt u heerlijk relaxed op onze loungebanken plaatsnemen! Boek dus snel uw 50 plus vakantie in Nederland!

Wilt u meer weten? U kunt ons bellen op 0523 - 638 260 of stuur een mail naar stoetenslagh@capfun.com

Graag tot ziens bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh.

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Zelden op zo'n rustig weekend gekampeerd. Topplek. Heerlijk - Meneer Heitbrink -