50 plus vakantie in Overijssel op een sterren camping 50 plus vakantie in Overijssel op een sterren camping 50 plus vakantie in Overijssel op een sterren camping 50 plus vakantie in Overijssel op een sterren camping 50 plus vakantie in Overijssel op een sterren camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Heerlijk fietsen en wandelen
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Veel voorzieningen
  • Een echte strandvakantie

50 plus vakantie in Overijssel op een sterren camping

Op zoek naar een geschikte 50 plus vakantie in Overijssel?

Een heerlijke en ontspannen tijdens uw 50 plus vakantie in Overijssel! Met de vele voorzieningen en faciliteiten is ons vakantiepark uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie.

Alle voordelen van onze ANWB top camping voor u op een rijtje:

  • Omdat de ligging erg mooi is, kunt u genieten van van diverse fiets- en wandelroutes!
  • Maar ook geniet van de rust buiten de schoolvakanties om.
  • Tevens veel indoor faciliteiten tijdens u 50 plus vakantie in Overijssel: indoor strand, indoor zwembad, bowlen en boogschieten!
  • 5ha recreatieplas, mooie natuur, veel fiets en wandelmogelijkheden.
  • Diverse soorten chalets, bijvoorbeeld met vaatwasser of dubbele badkamer.

Voor iedereen is er een geschikte accommodatie te vinden. Wij bieden mooie en ruime chalets aan, voorzien van alle moderne apparaten en luxe van thuis. Ook op de ruime kampeervelden kunt u genieten van uw 50 plus vakantie in Overijssel. U kunt kiezen uit een comfort kampeerplaats of kampeer plaats met privé sanitair! De toiletgebouwen zijn modern en zeer goed onderhouden.

Een 50 plus vakantie in Overijssel is natuurlijk niet compleet zonder goede voorzieningen. Kom tijdens uw vakantie heerlijk zwemmen in ons overdekte zwembad. Ook bieden wij de mogelijkheid om gezellig een middag of avond te komen bowlen of boogschieten. Wij hebben namelijk twee bowlingbanen en twee overdekte handboogschietbanen! Succes gegarandeerd tijdens uw vakantie.

Voor heerlijk eten tijdens uw 50 plus vakantie in Overijssel!

Kom eten in ons prachtige restaurant. U kunt kiezen uit vele verschillende en heerlijke gerechten. Voor iedereen is er iets lekkers te kiezen! Naast de gerechten zijn er ook heerlijke desserts. Ook aan (klein) kinderen is er gedacht, zij kunnen een heerlijk kindermenu kiezen. Tijdens uw vakantie ontbreekt heerlijk eten dus absoluut niet!

Bent u al overtuigt om een vakantie bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh te boeken! Laat u verrassen op vakantiepark Capfun het Stoetenslagh! Graag tot ziens!

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE