Zoover beoordelingen 8,0
50 plus vakantie in Overijssel op een vijf sterren camping 50 plus vakantie in Overijssel op een vijf sterren camping 50 plus vakantie in Overijssel op een vijf sterren camping 50 plus vakantie in Overijssel op een vijf sterren camping 50 plus vakantie in Overijssel op een vijf sterren camping
50 plus vakantie in Overijssel op een vijf sterren camping 50 plus vakantie in Overijssel op een vijf sterren camping 50 plus vakantie in Overijssel op een vijf sterren camping 50 plus vakantie in Overijssel op een vijf sterren camping 50 plus vakantie in Overijssel op een vijf sterren camping
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Heerlijk fietsen en wandelen
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Veel voorzieningen
  • Een echte strandvakantie

50 plus vakantie in Overijssel op een vijf sterren camping

Op zoek naar een geschikte 50 plus vakantie in Overijssel?

Een heerlijke en ontspannen tijdens uw 50 plus vakantie in Overijssel! Met de vele voorzieningen en faciliteiten is ons vakantiepark uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie.

Alle voordelen van onze ANWB top camping voor uw 50 plus vakantie Overijssel:

  • Omdat de ligging erg mooi is, kunt u genieten van van diverse fiets- en wandelroutes!
  • Maar ook geniet van de rust buiten de schoolvakanties om.
  • Tevens veel indoor faciliteiten: indoor strand, indoor zwembad, bowlen en boogschieten!
  • 5ha recreatieplas, mooie natuur, veel fiets en wandelmogelijkheden.
  • Diverse soorten chalets, bijvoorbeeld met vaatwasser of dubbele badkamer.
  • Onze voorzieningen zijn 7 dagen per week geopend. Ook in de rustige periodes!

Voor iedereen is er een geschikte accommodatie te vinden. Wij bieden mooie en ruime chalets aan, voorzien van alle moderne apparaten en luxe van thuis. Ook op de ruime kampeervelden kunt u genieten van uw 50 plus vakantie in Overijssel. U kunt kiezen uit een comfort kampeerplaats of kampeer plaats met privé sanitair! De toiletgebouwen zijn modern en zeer goed onderhouden.  Natuurlijk zijn honden ook toegestaan op ons vakantiepark, op ons kampeerplaatsen maar ook in 12 chalets!

Een 50 plus vakantie in Overijssel is natuurlijk niet compleet zonder goede voorzieningen. Kom tijdens uw vakantie heerlijk zwemmen in ons overdekte zwembad. Ook bieden wij de mogelijkheid om gezellig een middag of avond te komen bowlen of boogschieten. Wij hebben namelijk twee bowlingbanen en twee overdekte handboogschietbanen! Succes gegarandeerd tijdens uw 50 plus vakantie in Overijssel.

Voor heerlijk eten tijdens uw 50 plus vakantie in Overijssel!

Kom eten in ons prachtige tapas restaurant. U kunt kiezen uit vele verschillende en heerlijke tapas gerechten. Voor iedereen is er iets lekkers te kiezen! Naast de tapas kaart kunt u ook kiezen van de plateservice. Ook aan (klein) kinderen is er gedacht, zij kunnen een heerlijk kindermenu kiezen. Tijdens uw 50 plus vakantie in Overijssel ontbreekt heerlijk eten dus absoluut niet!

Bent u al overtuigt om uw 50 plus vakantie in Overijssel bij Vakantiepark het Stoetenslagh te boeken! Laat u verrassen door op vakantiepark het Stoetenslagh! Graag tot ziens!

E-boekje Activiteiten in de omgeving

Benieuwd wat er allemaal te doen is in de omgeving? We hebben de leukste activiteiten en uitjes samengevoegd in een overzichtelijk e-boekje. Laat uw mailadres achter en we zullen het e-boekje naar uw mail toesturen.

Vul het formulier hieronder in

Geef aan welke brochures u wilt ontvangen en geef uw emailadres op


Brochure

Wilt u op uw gemak de mogelijkheden eens doorkijken?

Wij sturen u graag onze brochure toe.

U hoeft alleen het contactformulier in te vullen.

(Online de brochure bekijken is ook mogelijk via onderstaande button!)

Vraag gelijk de brochure aan

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -