Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
7 meivakantie tips in Overijssel, voor het hele gezin! 7 meivakantie tips in Overijssel, voor het hele gezin! 7 meivakantie tips in Overijssel, voor het hele gezin! 7 meivakantie tips in Overijssel, voor het hele gezin! 7 meivakantie tips in Overijssel, voor het hele gezin!
Elke dag een strandvakantie
7 meivakantie tips in Overijssel, voor het hele gezin! 7 meivakantie tips in Overijssel, voor het hele gezin! 7 meivakantie tips in Overijssel, voor het hele gezin! 7 meivakantie tips in Overijssel, voor het hele gezin! 7 meivakantie tips in Overijssel, voor het hele gezin!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

7 meivakantie tips in Overijssel, voor het hele gezin!

7 meivakantie tips in Overijssel, er is genoeg te beleven!

Met deze 7 meivakantie tips in Overijssel kunt u beter uw vakantie boeken. Op ons vakantiepark is natuurlijk van alles te doen en te beleven maar wist u ook al dat er veel te doen is in de omgeving van ons vakantiepark? Wij hebben 7 meivakantie tips in Overijssel voor u op een rijtje gezet:

Tip 1: Bezoek Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen, wie kent dit super leuke attractiepark nou niet! Het is slechts 5 km rijden vanaf ons vakantiepark. Super dichtbij dus en zeker de moeite waard om te bezoeken. Er zijn meer dan 30 attracties, shows, parades en straattheater! Beleef een spectaculair dagje uit in het Wilde Westen! Via onze receptie kunt u kortingskaarten krijgen voor Attractiepark Slagharen.

Tip 2: Ga op avontuur in Adventure Zoo Wildlands

Bent u al in de spectaculaire Adventure Zoo Wildlands  geweest? Tijdens uw verblijf is dit zeker een aanrader! Het is 36 km rijden naar Wildlands. Goed te doen dus! In Wildlands zijn drie verschillende thema gebieden: Jungola, Serenga en Nortica. Stap drie verschillende werelden binnen en bekijk welke prachtige diersoorten hier thuis horen. Wilt u naar Wildlands? Koop uw kaarten (met korting!) bij onze receptie!

Tip 3: Leuk voor de kleintjes: Plopsa indoor Coevorden

Is het wat minder mooi weer en wilt u graag wat leuks doen met de kinderen? Dan is Plopsa indoor Coevorden misschien wel iets voor jullie! Er zijn super leuke attracties, speeltuinen, ballenbak, dierenweide, bootjes en nog veel meer! Super leuk voor jonge kinderen! Het is vanaf het Stoetenslagh maar 23 km rijden naar Plopsa. U kunt bij onze receptie toegangskaarten kopen met korting!

Tip 4: Beleef een te gekke dag in Avonturenpark Hellendoorn

Ook super leuk is een dagje naar Avonturenpark Hellendoorn! Dit familiepark is op slechts 29 km afstand van ons vakantiepark. Beleef een super leuke dag met het gezin en geniet van meer dan 30 attracties en shows. Avonturenpark Hellendoorn heeft voor alle leeftijden leuke attracties, het is dus leuk voor het hele gezin! Voor Avonturenpark Hellendoorn kunt u uw toegangskaarten met korting kopen bij ons receptie! Een leuke tip die zeker thuis hoort in het rijtje van 7 meivakantie tips in Overijssel.

Tip 5: Fietsen en wandelen in het Vechtdal

Naast alle avontuurlijke en actieve uitjes kunt u bij ons in de omgeving ook genieten van de rust en de ruimte van het prachtige Vechtdal! Hier kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Ons vakantiepark is direct gelegen aan het fietsknooppunten netwerk. Dat betekent dus vele fietsroutes, direct vanaf ons vakantiepark. Het Vechtdal is prachtig en bijna alle Nederlandse landschappen zijn hier wel te vinden: zandverstuivingen, heide, bossen, vennetjes en natuurlijk de prachtige rivier de Vecht! Bij onze receptie kunt u een fietsknooppunten kaart of wandel kaart aanschaffen waarna u op pad kunt om de omgeving te verkennen! Echt een aanrader!

Tip 6: Shoppen in Ommen of Hardenberg

Even gezellig shoppen is natuurlijk super tijdens de vakantie! Een tip die niet mag ontbreken bij de 7 meivakantie tips in Overijssel. Voor shoppen kunt u terecht in Ommen of Hardenberg, beide zijn gezellige steden en prachtig gelegen aan de Vecht. Duik in de vele kledingwinkels of geniet met z’n allen op het terras van een hapje of drankje. Iedere week zijn de markten ook zeker een bezoekje waard.

Tip 7: Huur een boot of kano

Het is al eerder genoemd; de rivier de Vecht is prachtig! Hier kunt u geweldige boottochtjes maken. Daarom willen we u deze tip ook niet onthouden! Bovendien is het huren van een bootje erg betaalbaar en super leuk voor het hele gezin. In Hardenberg kunt u terecht bij Kano en sloepverhuur Docks en in Ommen kunt u terecht bij Rederij Peters! Wilt u hier meer over weten? Vraag ons gerust!

Zoals u kunt lezen is er veel te doen in de omgeving! Dit zijn pas slechts 7 tips voor de meivakantie.  Maar natuurlijk hoeft u zich op ons vakantiepark ook niet te vervelen. U beleeft bij ons een onvergetelijke strandvakantie in Overijssel! Dankzij de vele indoor en outdoor voorzieningen wordt het een geweldige vakantie!

Overtuigt? Boek dan gelijk de meivakantie!

Wilt u nog meer weten over ons vakantiepark of de uitjes tijdens de meivakantie? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag! U kunt ons bereiken op 0523-638260 of mail naar info@stoetenslagh.nl

Heeft u nog meer tips die in het rijtje passen met 7 meivakantie tips in Overijssel? Laat het ons weten.