7 tips voor Hemelvaart voor het hele gezin in Overijssel 7 tips voor Hemelvaart voor het hele gezin in Overijssel 7 tips voor Hemelvaart voor het hele gezin in Overijssel 7 tips voor Hemelvaart voor het hele gezin in Overijssel 7 tips voor Hemelvaart voor het hele gezin in Overijssel
Boeken

Reserveren

t/m
  • Genieten tijdens Hemelvaart
  • Veel voorzieningen
  • Een echte strandvakantie
  • Het hele weekend!

7 tips voor Hemelvaart voor het hele gezin in Overijssel

7 tips voor Hemelvaart geeft u meer redenen om uw vakantie te boeken.

Een heerlijk weekend weg met Hemelvaart is natuurlijk pas echt leuk als er veel leuke activiteiten en mogelijkheden zijn! En die zijn er volop bij het Stoetenslagh! Niet alleen op het park zijn super leuke activiteiten en goede voorzieningen maar ook in de omgeving. Daarom hebben we 7 tips voor Hemelvaart op een rijtje gezet. Zo krijgt u een goed beeld van de leukste activiteiten in de omgeving.

Tip 1: Ervaar het wilde westen in Attractiepark Slagharen

Beleef een echt wild west avontuur bij Attractiepark Slagharen, een super leuk attractiepark voor iedereen! Wie kent Attractiepark Slagharen nou niet! Vanaf ons vakantiepark is het maar 5 km rijden naar Slagharen. Helemaal niet ver dus! Attractiepark slagharen heeft meer dan 30 attracties, shows, parades en straattheater. Beleef een avontuurlijk dagje in dit avontuurlijke park. Echt de moeite waard. U kunt via onze receptie kortingskaarten kopen.

Tip 2: Bekijk de mooiste dieren in Adventure Zoo Wildlands

Adventure Zoo Wildlands moet u zeker een keer bezoeken. Een echte aanrader! Dankzij de verschillende werelden in Wildlands stapt u echt even een andere wereld binnen en kunt u genieten van de prachtige dieren die daar thuishoren! Een super gaaf avontuur voor jong en oud. Wildlands is slechts 36 km rijden vanaf ons vakantiepark. Goed te doen dus!  Wilt u naar Wildlands? Bij onze receptie kunt u toegangskaarten met korting kopen!

Tip 3: Bezoek Plopsa indoor Coevorden

Plopsa indoor is geweldig voor kinderen tot 12 jaar! Er zijn vele attracties, speeltuinen, ballenbak, dierenweide, bootjes en nog veel meer! Een leuk dagje uit, ook als het weer wat minder mooi is, omdat alles indoor is. Het wordt dus zeker een fantastische dag.  Vanaf het Stoetenslagh is het maar 23 km rijden naar Plopsa. Bij onze receptie kunt u toegangskaarten met korting kopen!

Tip 4: Ga op avontuur in Avonturenpark Hellendoorn

Wilt u een avontuur beleven? Breng een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn. Vanaf ons vakantiepark is het maar 29 km rijden naar Avonturenpark Hellendoorn. Dankzij meer dan 30 attracties en shows wordt het een onvergetelijke dag voor het hele gezin. Lijkt het u wel wat? Koop uw kaartjes dan bij ons receptie, met korting!

Tip 5: Ontdek het Vechtdal tijdens fietsen of wandelen

Wat u echt zou moeten doen: fietsen of wandelen in het Vechtdal. Een echte aanrader! Het Vechtdal is prachtig waardoor u kunt genieten van de rust en de ruimte! Met de vele fiets- en wandelpaden is het Vechtdal een echt must voor de natuurliefhebber. Ons vakantiepark is direct gelegen aan het fietsknooppunten netwerk. U heeft dus vele fietsroutes binnen handbereik! Geniet van de verschillende soorten landschappen die het Vechtdal rijk is: zandverstuivingen, heide, bossen, vennetjes en natuurlijk de rivier de Vecht! U kunt bij onze receptie een fietsknooppunten kaart of wandel kaart kopen.

Tip 6: Een dagje winkelen in Ommen of Hardenberg

Gezellig winkelen met het gezin, super leuk natuurlijk tijdens uw vakantie! Daarom mag deze tip ook zeker niet ontbreken! In Ommen en Hardenberg kunt u heerlijk winkelen. In beiden plaatsen kunt u terecht in de vele winkels en gezellige restaurants.  Een bezoekje waard!

Tip 7: Huur een boot of kano

De rivier de Vecht is prachtig! Daarom is een boot huren of kanoën echt de moeite waard.  Daarom hoort deze tip ook zeker thuis binnen het rijtje! Het huren van een boot of kano is erg betaalbaar en geweldig voor alle leeftijden. In Hardenberg kunt u terecht bij Kano en sloepverhuur Docks en in Ommen kunt u terecht bij Rederij Peters! Wilt u hier meer informatie over? We helpen u natuurlijk graag!

U ziet het al. Niemand hoeft zich te vervelen met deze 7 tips. Mocht u er over na denken om een weekend weg te gaan met Hemelvaart dan is vakantiepark het Stoetenslagh een echte aanrader. Zoals u heeft kunnen lezen zijn wij een perfecte uitvalsbasis voor leuke uitstapjes maar er is ook nog eens veel te doen en te beleven op ons vakantiepark!

Geïnteresseerd? Lees meer over ons Hemelvaart arrangement en boek

Hemelvaart arrangement

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE