Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk de mogelijkheden en prijzen!
  • Uitgebreid aanbod aan accommodaties!
  • Prachtige kampeerplaatsen aan het water!
  • Vele overdekte voorzieningen!
  • Geschikt voor gezinnen met kinderen en tieners!

Camping met visvijver

Heerlijk op vakantie, vis hengel mee, veel gezelligheid met het gezin, leuke activiteiten en de beste voorzieningen. U beleeft het op onze camping met visvijver! Op ons vakantiepark kunt u genieten van een verrassende strandvakantie en bovendien is er ook een visvijver!

Bij vakantiepark het Stoetenslagh kunt u kamperen aan de visvijver. Dit is op veld Vis! Op veld Vis vindt u de visvijver met daaromheen ruime kampeerplaatsen van ca. 140m2 groot! Bovendien zijn huisdieren hier ook toegestaan! Veld Vis is een heerlijk rustig deel van onze camping met visvijver. Heerlijk ontspannen vissen en genieten van uw vakantie! Het kan allemaal bij vakantiepark het Stoetenslagh!

>> Bekijk onze visvijver op de virtuele tour!

Leukste camping met visvijver voor gezinnen met kinderen en tieners!

Vakantiepark het Stoetenslagh is een geweldig vakantiepark voor gezinnen met kinderen en tieners. Er zijn vele voorzieningen en activiteiten waardoor het een vakantie wordt om nooit te vergeten.

We hebben de voorzieningen voor u op een rijtje gezet:

  • Indoor strand Happy Fun Beach met beachvolleybal, klim palmboom, springkussen en gezellige horeca
  • Overdekt zwembad met uniek strandthema
  • Recreatieplas van 5 hectare groot met zandstrand en waterglijbanen
  • Gezellig tapasrestaurant met heerlijke en verrassende gerechten
  • Bowlingbanen en boogschietbanen
  • Super leuke activiteiten voor alle leeftijden!

Zoals u hierboven al kunt lezen is er naast een visvijver ook nog een grote recreatieplas. Hier is vissen niet toegestaan! Hiervoor kunt u alleen terecht bij de visvijver!

Onze camping met visvijver heeft mooie kampeerplaatsen. Alle kampeerplaatsen hebben 10 ampere stroom, tv aansluiting, tv aansluiting en vuilwaterafvoer. Kortom u heeft alle gemakken bij uw kampeerplaats. Bovendien zijn de sanitair gebouwen altijd centraal gelegen, op welk veld u ook staat. Dit geldt dus ook voor veld Vis, bij de visvijver!

Op onze camping met visvijver kunt u gezellig gaan vissen met uw kinderen. Wij hebben een mooie, niet al te grote visvijver waar u ontspannen kunt vissen. U heeft bij onze camping met visvijver geen vergunning nodig.

De visliefhebbers kunnen bij onze camping met visvijver genieten van een heerlijke vakantie. Wij hebben een mooie visvijver voor een ontspannen dagje vissen.

Op een camping met visvijver is uw vakantie compleet. U kunt naast alle activiteiten op de camping ook gezellig een dagje gaan vissen. Niets is zo ontspannend als lekker aan het water zitten en vissen op onze camping met visvijver!