Kom vakantie vieren op ons vakantiepark in Hardenberg! Kom vakantie vieren op ons vakantiepark in Hardenberg! Kom vakantie vieren op ons vakantiepark in Hardenberg! Kom vakantie vieren op ons vakantiepark in Hardenberg! Kom vakantie vieren op ons vakantiepark in Hardenberg!
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Kom vakantie vieren op ons vakantiepark in Hardenberg!

Op zoek naar een vakantiepark in Hardenberg voor het hele gezin?

Kijk dan verder op onze website! Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh is namelijk een park voor gezinnen met kinderen en tieners, en er is genoeg te doen! U kunt komen kamperen, maar het is ook mogelijk om een chalet te boeken op ons park! Bovendien zijn wij een vakantiepark in Nederland met zwembad. Het ideale vakantiepark in Hardenberg dus!

Dit zijn de voordelen van ons vakantiepark in Hardenberg

  • Weer of geen weer, altijd een strandvakantie in indoor strand Happy Fun Beach met beachvolleybal, springkussen of palmboom klimmen
  • Daarnaast een overdekt zwembad met strandthema voor uren zwemplezier!
  • Terwijl er ook een grote recreatieplas van 5 hectare met zandstrand, waterglijbanen en Tubby Splash
  • Daarnaast zijn er 2 volautomatische bowlingbanen
  • Maar ook kunt u bij onze overdekt handboogschieten een gezellig avondje uit op ons vakantiepark.

Ons prachtige vakantiepark in Hardenberg heeft geweldige activiteiten voor jong en oud. Voor een tienervakantie bent u bij ons aan het juiste adres. Ook de kleinsten zullen de tijd van hun leven beleven bij ons vakantiepark. Zij kunnen iedere dag naar de Kidsclub waar zij leuke activiteiten zullen doen met het animatieteam. Voor de tieners is er een uitgebreid activiteitenprogramma op ons vakantiepark. Ook bieden wij ook veel activiteiten en voorzieningen aan zoals kajakken.

Zij kunnen samen met het activiteitenteam leuke sport- en spelactiviteiten doen, meedoen met outdoor spellen, karaoke of naar de disco in de Box. Ook kunnen zij in de Box darten, poolen en gezellig samen kunnen zijn. In de avond wordt ‘de Box’ veranderd in een discotheek waar zij de hele avond kunnen dansen en zich natuurlijk prima vermaken  op ons vakantiepark in Hardenberg!

De meest complete vakantie beleeft u bij ons vakantiepark in Hardenberg.

Bij ons vakantiepark beleeft u een unieke strandvakantie in Overijssel. Nergens anders in Overijssel vindt u zo’n mooi strand als bij ons! U en de kinderen kunnen zich de hele dag vermaken op het strand van ons vakantiepark in Hardenberg. Ons 5 sterren vakantiepark is gelegen rondom een recreatieplas en is ruim opgezet! Wij bieden ruime kampeervelden met kampeerplaatsen. maar ook kunt u bij ons terecht voor een ruim aanbod accommodatie op ons vakantiepark. En bent u op zoek naar een vakantiepark in de herfstvakantie? Ook dan kunt u terecht bij camping Stoetenslagh!

Het chalet die wij gehuurd hadden was top en de camping was geweldig met alle voorzieningen voor een gezin met 3 kids. - Familie van Duinen -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE