Aankomst en vertrek Aankomst en vertrek Aankomst en vertrek Aankomst en vertrek Aankomst en vertrek
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Aankomst en vertrek

Leuk dat u meer wilt weten over ons vakantiepark! Graag informeren we u over de aankomst en vertrek bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh.

Aankomst

KAMPEREN: Wanneer u bij ons komt kamperen kunt u vanaf 14.00 uur inchecken.

ACCOMMODATIE: Heeft u een accommodatie gehuurd? U kunt vanaf 16.00 uur in uw accommodatie.

Uiteraard is het mogelijk dat u al wat eerder komt. U kunt de hele dag al gebruik maken van onze faciliteiten. Helaas kunnen we u geen garantie geven dat u eerder in uw accommodatie of op uw kampeerplaats terecht kunt. Daarom hanteren we echt de inchecktijden die hierboven genoemd staan.

Vertrek

KAMPEREN: U dient voor 12.00 uur uit te checken en de plek leeg te hebben. Dat geeft ons de tijd om de velden even na te lopen en waar nodig is te maaien, voordat de volgende gasten arriveren. Uiteraard dient u de kampeerplaats netjes achter te laten.

ACCOMMODATIE: Bij een accommodatie dient u voor 10.00 uur ’s ochtends uit te checken. U dient de accommodatie netjes, opgeruimd en bezemschoon achter te laten. Uiteraard controleert ons schoonmaakteam de accommodaties en maken deze schoon voor de volgende gasten.

Aankomst en vertrek Vakantiepark het Stoetenslagh

Is alles duidelijk over de aankomst en vertrek? Boek dan gelijk uw vakantie!

Reserveren

Wilt u op de hoogte blijven van alles wat er speelt op ons vakantiepark? Schrijft u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook!

Mocht u naast informatie over aankomst en vertrek nog meer willen weten over ons vakantiepark, dan horen wij dat natuurlijk graag! Stuur een mail naar stoetenslagh@capfun.com of bel naar 0523 - 638 260. Wij helpen u graag!

We hebben het erg naar ons zin gehad. Voor iedereen wat te doen. - Familie Bakker -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE