Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Accommodatie huren met hond, samen op vakantie! Accommodatie huren met hond, samen op vakantie! Accommodatie huren met hond, samen op vakantie! Accommodatie huren met hond, samen op vakantie! Accommodatie huren met hond, samen op vakantie!
Elke dag een strandvakantie
Accommodatie huren met hond, samen op vakantie! Accommodatie huren met hond, samen op vakantie! Accommodatie huren met hond, samen op vakantie! Accommodatie huren met hond, samen op vakantie! Accommodatie huren met hond, samen op vakantie!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Accommodatie huren met hond, samen op vakantie!

Wilt u een accommodatie huren met hond, tijdens uw vakantie?

Naast het kamperen met hond is het ook mogelijk om een accommodatie huren met hond! Zo kunt u heerlijk samen met uw viervoeter op vakantie, hoe leuk is dat! Wij beschikken over verschillende types chalets waar honden zijn toegestaan dus u heeft ruime keuze. Hieronder vindt u de verschillende types chalets waar honden zijn toegestaan:

Een basic maar comfortabele chalet voor maximaal 4 of 6 personen:

Een chalet die net wat ruimer is: de Basic Plus voor 6 personen:

Regels:

Honden zijn overal op het hoofdpad toegestaan. U kunt uw hond buiten ons vakantiepark uitlaten. Achter op veld Schelp zit een draaihek, dit is dicht bij uw accommodatie huren met  hond, waar u met uw hond naar buiten kunt. Let op: dit is geen ingang. U kunt met uw hond het hele park rondlopen over het hoofdpad van de camping. Ook zijn honden welkom in ons restaurant en Happy Fun Beach. Uw hond dient aangelijnd te zijn op ons park en geen overlast te verzorgen bij andere gasten.

Uw hond is onderdeel van het gezin en daarom wilt u een accommodatie huren met hond tijdens uw vakantie.

Op veld rif staan verschillende type chalets die u kunt huren als u uw hond mee wilt nemen op vakantie. Vanwege de extra schoonmaakkosten vragen wij een extra tarief bij een accommodatie huren met hond, Deze kosten bedragen voor 2019 € 6,00 per hond per dag/nacht.  Komende winter periode worden alle chalets van de Albatros verhuisd naar veld Rif. Hierdoor komt u als u een accommodatie wilt huren met hond op veld met  9 kampeerplaatsen en 12 huuraccommodaties waarin honden zijn toegestaan. Op dit veld staan in 2019 nog 3 vaste jaarplaatsen. De kampeerplaatsen met privé sanitair op veld Rif hebben ook de mogelijkheid om hun hond mee te nemen op vakantie.

Brochure

Wilt u op uw gemak de mogelijkheden eens doorkijken?

Wij sturen u graag onze brochure toe.

U hoeft alleen het contactformulier in te vullen.

(Online de brochure bekijken is ook mogelijk via onderstaande button!)

Vraag gelijk de brochure aan

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -