Zoover beoordelingen 8,0
ACSI camping in Overijssel met 5 sterren voorzieningen ACSI camping in Overijssel met 5 sterren voorzieningen ACSI camping in Overijssel met 5 sterren voorzieningen ACSI camping in Overijssel met 5 sterren voorzieningen ACSI camping in Overijssel met 5 sterren voorzieningen
ACSI camping in Overijssel met 5 sterren voorzieningen ACSI camping in Overijssel met 5 sterren voorzieningen ACSI camping in Overijssel met 5 sterren voorzieningen ACSI camping in Overijssel met 5 sterren voorzieningen ACSI camping in Overijssel met 5 sterren voorzieningen
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

ACSI camping in Overijssel met 5 sterren voorzieningen

ACSI camping in Overijssel is voordelig kamperen!

Bent u op zoek naar een Acsi camping in Overijssel? En wilt u graag 5 sterren voorzieningen, een overdekt zwembad en een goede eetgelegenheid? Dan bent u bij Capfun het Stoetenslagh aan het juiste adres. Onze ACSI camping in Overijssel ligt in een prachtige bosrijke omgeving. U boekt bij ons dus een heerlijke en ontspannen vakantie waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen in de omgeving!

Alle voordelen op een rij:

  • Centraal op de camping ligt een 5 ha recreatieplas!
  • Veel indoor mogelijkheden: indoor strand, indoor zwembad, bowlen en boogschieten
  • Geniet van de ultieme strandbeleving! Een verrassende strandvakantie in Overijssel!
  • Kampeerplaatsen met 10 ampère stroom, wateraansluiting, afvoer en tv signaal.
  • In het laagseizoen een heerlijke rustige camping en standaard lage tarieven!

Voordelig kamperen in Nederland op onze ACSI camping

Buiten de schoolvakanties om (laagseizoen) zijn wij een rustige ACSI camping in Overijssel met veel rust en ruimte. Heerlijk dus als u een ontspannen vakantie wilt beleven binnen Nederland. Het is natuurlijk ook leuk om met uw kleinkinderen te komen kamperen! Kom dus ook gezellig samen kamperen bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh! De kleinkinderen vermaken zich in het indoor strand, in het zwembad of in de recreatieplas, terwijl u geniet van een goed boek of een drankje op het terras. Echt genieten!

Zoekt u buiten de schoolvakanties een ACSI camping in Overijssel? U kunt bij ons tegen een aantrekkelijk tarief kamperen en gebruik maken van al onze faciliteiten en voorzieningen. Maar ook kunt u gebruik maken van ons prachtige overdekte zwembad waar u heerlijk kunt zwemmen. Bovendien kunt u ook gezellig een avondje komen bowlen of boogschieten. Wat natuurlijk ook niet mag ontbreken tijdens uw vakantie is het heerlijke eten in ons prachtige restaurant. U kunt kiezen uit o.a. heerlijke gerechten, maar ook andere desserts zijn mogelijk. De kaart is uitgebreid dus er is voor iedereen wat wils. Wilt u liever wat anders? U kunt ook tosti’s en pizza’s bestellen in onze Happy Fun Beach. Ook aan de kinderen wordt gedacht. Zij kunnen kiezen uit heerlijke kindermenu’s met kinderijsje na! Gezellig een avondje uit eten met het hele gezin op onze ACSI camping in Overijssel, hier hoeft u Nederland dus niet voor uit!

Genoeg redenen om te kiezen voor ons vakantiepark!

Naast dat wij een ACSI camping zijn, zijn wij ook een officieel erkende ANWB camping in Nederland. Wilt u meer informatie ontvangen over ons vakantiepark? Dat kan! U kunt ons bellen via 0523 - 638 260 of mailen naar stoetenslagh@capfun.com.

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

We hebben het erg naar ons zin gehad. Voor iedereen wat te doen. - Familie Bakker -