Activiteiten in de omgeving Activiteiten in de omgeving Activiteiten in de omgeving Activiteiten in de omgeving Activiteiten in de omgeving
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Activiteiten in de omgeving

Attractiepark Slagharen

Op minder dan 10 minuten rijden van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh ligt Attractiepark Slagharen. Eén van de meest bekende en geliefde parken voor kinderen van alle leeftijden. Er zijn veertig attracties, wervelende shows en live acts. Meer dan genoeg actie voor een hele dag. Zo kun je in een boomstam de wildwater rivier op. Tijdens dit reusachtige wildwateravontuur is het gillen geblazen! Maar ook de Enterprise, Free Fall en de Looping Star zijn een hele belevenis. Ontdek de nieuwste avonturen in Jules Verne Adventureland, zoals  Magic bikes, Expedition Nautilus, Fogg’s trouble en The Passepartout Explore.  

Website Attractiepark Slagharen

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Adventure Zoo is een dierentuin en attractiepark in Emmen. Het park heeft een oppervlakte van 24 hectare en is opgedeeld in drie themagebieden. In ‘Jungola’ staat de jungle centraal, in ‘Serenga’ de savanne en de woestijn en in ‘Nortica’ het poolgebied. De themagebieden bieden bijpassende gebouwen, horeca, winkels, entertainment en attracties. In een nagebootst biotoop worden in elk gebied kenmerkende diersoorten en planten getoond.

Website Wildlands Adventure Zoo

Avonturenpark Hellendoorn 

Meer dan 25 attracties, een dreumesland, aquapark en wildwaterval Avonturenpark Hellendoorn is geweldig voor een dagje uit! Met vele shows zorgt Hellendoorn ervoor dat het 1 van de leukste attractieparken van Nederland is.

Website Avonturenpark Hellendoorn

Kartplaza Nijverdal

Kartplaza Nijverdal is meer dan alleen een kartbaan, je kan hier namelijk ook lasergamen, bowlen, paintballen, boogschieten en nog veel meer! De hele dag kun je je hier vermaken. Kartplaza Nijverdal heeft namelijk ontelbaar veel indoor activiteiten en ook de mogelijkheid om te eten!

Website Kartplaza Nijverdal

Dinoland Zwolle

In Dinoland Zwolle kun je weer even terug in de tijd van de dinosaurussen! Er zijn meer dan 100 dinosaurussen te zien en ook verschillende indoor activiteiten en exposities, prima voor een dagje vermaak.

Website Dinoland Zwolle

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE