Zoover beoordelingen 8,1
Activiteiten in Hardenberg en omgeving van de camping Activiteiten in Hardenberg en omgeving van de camping Activiteiten in Hardenberg en omgeving van de camping Activiteiten in Hardenberg en omgeving van de camping Activiteiten in Hardenberg en omgeving van de camping
Activiteiten in Hardenberg en omgeving van de camping Activiteiten in Hardenberg en omgeving van de camping Activiteiten in Hardenberg en omgeving van de camping Activiteiten in Hardenberg en omgeving van de camping Activiteiten in Hardenberg en omgeving van de camping
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Veel activiteiten tijdens het seizoen
  • Mooie goed verharde fietspaden
  • Dichtbij Ommen en Dedemsvaart
  • Gelegen in het Vechtdal Overijssel

Activiteiten in Hardenberg en omgeving van de camping

Veel activiteiten in Hardenberg op ons vakantiepark

Op en in de omgeving van ons vakantiepark valt er veel te beleven en ook zijn er veel activiteiten in Hardenberg! Maar ook in de directe omgeving is natuurlijk van alles te doen. Verken het Vechtdal en geniet van de rust en de ruimte en geniet van de activiteiten in Hardenberg. Ook in de omliggende dorpen zijn leuke activiteiten en natuurlijk kunt u hier heerlijk winkelen of genieten op een terrasje. Van de gemeente Hardenberg hebben we de activiteiten in kaart gebracht. Daarnaast bieden ook de gemeente Gramsbergen en Dedemsvaart bieden u veel activiteiten in Hardenberg.

Hieronder kunt u de activiteiten in Hardenberg bekijken!

Gemeente Hardenberg ligt op ca 10 km afstand, daarnaast geld dit ook voor Ommen en Dedemsvaart. Slagharen ligt ook in de gemeente Hardenberg en ligt op 4 km afstand van ons park. Naast de vele activiteiten kunt u zelf ook veel ondernemen. Wij liggen direct aan prachte verharde fietsroutes en mooie verharde fietspaden. Direct naast ons park ligt een fiets en wandel knooppunt van het Vechtdal knoop punten netwerk. Ideaal om uw fietsroute te starten van onze 5 sterren ANWB camping.

Daarnaast liggen wij gunstig voor diverse attractieparken naast de leuke activiteiten in Hardenberg:

  • Wildlands op ongeveer 25 km
  • Attractiepark Slagharen op 4 km
  • Avonturenpark Hellendoorn op ca 20 km
  • Walibi op ca 30 km

Kortom hiervoor is de ligging van ons park erg goed om een dagje er op uit te trekken. Tevens zorgen de landelijke sfeer en de vele bossen, landerijen en havezaten voor een heerlijk ontspannen sfeer die u echt het gevoel geven dat u er echt uit bent. Vechtdal Overijssel zegt niet voor niets, bij ons heeft u alle tijd.

Mocht u nog vragen hebben over de activiteiten in de omgeving of de omliggende dorpen dan kunt u altijd terecht bij onze receptionistes. Kom langs bij de balie of bel naar 0523 - 638 260 of stuur een mail naar info@stoetenslagh.nl!

We hebben het erg naar ons zin gehad. Voor iedereen wat te doen. - Familie Bakker -