Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

Activiteiten programma

Activiteiten programma voor alle leeftijden!

Tijdens de vakantie is het natuurlijk belangrijk dat er activiteiten programma is voor de kinderen! Voor alle leeftijden zijn er geweldige sportieve en uitdagende activiteitenprogramma. De allerkleinsten beleven een geweldige tijd bij ons! Maar ook de tieners beleven de vakantie om nooit te vergeten! In juli en augustus zijn we een geweldige tienercamping.  Dan is er een groot activiteiten programma! Ook zijn er in juli en augustus vele leeftijdsgenoten, super gave activiteiten programma en iedere avond disco in de Box! Alle aspecten voor een onvergetelijke vakantie! Tevens kunt naast het activiteiten programma, zelf activiteiten ondernemen zoals palmboom klimmen of kajakken. Maar ook de omgeving leent zich goed voor een heerlijke dag fietsen door het mooie landschap van Vechtdal Overijssel. Kortom geniet van een heerlijke strandvakantie in Overijssel.

Bent u benieuwd wat er in de zomervakantie zoal te beleven valt op ons park? Bekijk ons voorbeeld programma hieronder. Dit is een programma van afgelopen zomer, en is een goed voorbeeld van hoe het volgend jaar weer zal zijn.

>> Voorbeeld programma 2018 (pdf)

Op de hoogte blijven van ons activiteiten programma?

Bij aankomst ontvangt u een actueel activiteiten programma! Mede omdat we op het laatste moment i.v.m o.a. weersomstandigheden dingen kunnen veranderen. Maar in grote lijnen is het activiteitenprogramma zoals het hier in de PDF aangeboden word.

Via onze Facebook pagina kunt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en het nieuwste activiteitenprogramma. Volg ons dus op Facebook en mis niets!

Wist u al dat we ook een app hebben waarin u het activiteitenprogramma kunt bekijken? U kunt deze downloaden in de Playstore of in de Appstore! U kunt de app zoeken onder de naam: ‘Stoetenslagh’! Naast het activiteiten programma zijn er ook leuke activiteiten in Hardenberg. U kunt direct vanaf de camping over mooie fietstochten maken.