Zoover beoordelingen 8,0
Activiteiten programma op ANWB 5 sterren camping Activiteiten programma op ANWB 5 sterren camping Activiteiten programma op ANWB 5 sterren camping Activiteiten programma op ANWB 5 sterren camping Activiteiten programma op ANWB 5 sterren camping
Activiteiten programma op ANWB 5 sterren camping Activiteiten programma op ANWB 5 sterren camping Activiteiten programma op ANWB 5 sterren camping Activiteiten programma op ANWB 5 sterren camping Activiteiten programma op ANWB 5 sterren camping
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Heel veel activiteiten
  • Voor jong en oud!
  • Ook voor tieners
  • Gezellig animatieteam

Activiteiten programma op ANWB 5 sterren camping

Ons activiteiten programma is voor alle leeftijden!

Tijdens de vakantie is het natuurlijk belangrijk dat er een activiteiten programma is voor de kinderen! Voor alle leeftijden is er een geweldig, sportief en uitdagend activiteitenprogramma. De allerkleinsten beleven een geweldige tijd bij ons! Maar ook de tieners beleven de vakantie om nooit te vergeten! In juli en augustus zijn we een geweldige tienercamping. Ook zijn er in juli en augustus vele leeftijdsgenoten. Daarnaast zijn er super gave activiteiten en is er iedere avond disco in de Box!

Let op: Voor activiteiten en knutsels de komende periode, houd onze Facebookpagina in de gaten. Wij hebben momenteel geen programma vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus. 

Verder kunnen jullie, naast het activiteiten programma, ook veel activiteiten zelf ondernemen! Denk hierbij aan palmboom klimmen of bijvoorbeeld kajakken. Dit is los te reserveren.

Ook de omgeving van ons vakantiepark leent zich goed voor heerlijke uitstapjes. Er is veel te beleven in de omgeving Hardenberg. Ook fietsen door het mooie landschap van Vechtdal Overijssel is een echte aanrader. Kortom geniet van een heerlijke strandvakantie in Overijssel.

Op de hoogte blijven van ons activiteiten programma?

U ontvangt bij aankomst  een actueel activiteiten programma. Mede omdat we op het laatste moment i.v.m o.a. weersomstandigheden dingen kunnen veranderen. Maar in grote lijnen is het activiteitenprogramma zoals het hier in de PDF aangeboden word.

Via onze Facebook pagina kunt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en het nieuwste activiteitenprogramma. Volg ons dus op Facebook en mis niets!

Wist u al dat we ook een app hebben waarin u het activiteitenprogramma kunt bekijken?

Iphone: in de Appstore zoekt u op ‘Recreatie-app’ en download deze app. Wanneer u deze app heeft geopend zoekt u op ‘Vakantiepark het Stoetenslagh’.
Android: in de Playstore zoekt u op: ‘Vakantiepark het Stoetenslagh’ en downloadt de app.

Naast het activiteiten programma zijn er ook leuke activiteiten in Hardenberg. U kunt direct vanaf de camping mooie fietstochten maken.

Vraag ons gratis e-boekje met activiteiten in de omgeving aan!

Wilt u even kijken wat er allemaal te doen is in de omgeving van ons vakantiepark? Dat kan! Download ons gratis e-boekje met activiteiten in de omgeving!

Het enige wat u hoeft te doen is uw naam en mailadres invullen en u krijgt van ons het e-boekje per mail toegestuurd.

(Geen zorgen we gebruiken dit alleen voor het toesturen van het e-boekje)

Vul het formulier hieronder in

Geef aan welke brochures u wilt ontvangen en geef uw emailadres op


Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -