Zoover beoordelingen 8,0
Activiteiten programma op ANWB 5 sterren camping Activiteiten programma op ANWB 5 sterren camping Activiteiten programma op ANWB 5 sterren camping Activiteiten programma op ANWB 5 sterren camping Activiteiten programma op ANWB 5 sterren camping
Activiteiten programma op ANWB 5 sterren camping Activiteiten programma op ANWB 5 sterren camping Activiteiten programma op ANWB 5 sterren camping Activiteiten programma op ANWB 5 sterren camping Activiteiten programma op ANWB 5 sterren camping
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Heel veel activiteiten
  • Voor jong en oud!
  • Ook voor tieners
  • Gezellig animatieteam

Activiteiten programma op ANWB 5 sterren camping

Ons programma is voor alle leeftijden!

Activiteiten 20-22 september

Activiteiten 27-29 september

Activiteiten 4-6 oktober

Activiteiten 11-18 oktober

Activiteiten 18-25 oktober

Activiteiten 25-27 oktober

Tijdens de vakantie is het natuurlijk belangrijk dat er een activiteiten programma is voor de kinderen! Voor alle leeftijden is er een geweldig, sportief en uitdagend activiteitenprogramma. De allerkleinsten beleven een geweldige tijd bij ons! Maar ook de tieners beleven de vakantie om nooit te vergeten! In juli en augustus zijn we een geweldige tienercamping. Ook zijn er in juli en augustus vele leeftijdsgenoten. Daarnaast zijn er super gave activiteiten en is er iedere avond disco in de Box!

Verder kunnen jullie, naast het activiteiten programma, ook veel activiteiten zelf ondernemen! Denk hierbij aan palmboom klimmen of bijvoorbeeld kajakken. Dit is los te reserveren.

Ook de omgeving van ons vakantiepark leent zich goed voor heerlijke uitstapjes. Er is veel te beleven in de omgeving Hardenberg. Ook fietsen door het mooie landschap van Vechtdal Overijssel is een echte aanrader. Kortom geniet van een heerlijke strandvakantie in Overijssel.

Op de hoogte blijven van ons activiteiten programma?

U ontvangt bij aankomst  een actueel activiteiten programma. Mede omdat we op het laatste moment i.v.m o.a. weersomstandigheden dingen kunnen veranderen. Maar in grote lijnen is het activiteitenprogramma zoals het hier in de PDF aangeboden word.

Via onze Facebook pagina kunt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en het nieuwste activiteitenprogramma. Volg ons dus op Facebook en mis niets!

Wist u al dat we ook een app hebben waarin u het activiteitenprogramma kunt bekijken? U kunt deze downloaden in de Playstore of in de Appstore! U kunt de app zoeken onder de naam: ‘Stoetenslagh’! Naast het activiteiten programma zijn er ook leuke activiteiten in Hardenberg. U kunt direct vanaf de camping mooie fietstochten maken.

Vraag ons gratis e-boekje met activiteiten in de omgeving aan!

Wilt u even kijken wat er allemaal te doen is in de omgeving van ons vakantiepark? Dat kan! Download ons gratis e-boekje met activiteiten in de omgeving!

Het enige wat u hoeft te doen is uw naam en mailadres invullen en u krijgt van ons het e-boekje per mail toegestuurd.

(Geen zorgen we gebruiken dit alleen voor het toesturen van het e-boekje)

Vul het formulier hieronder in

Geef aan welke brochures u wilt ontvangen en geef uw emailadres op


Brochure

Wilt u op uw gemak de mogelijkheden eens doorkijken?

Wij sturen u graag onze brochure toe.

U hoeft alleen het contactformulier in te vullen.

(Online de brochure bekijken is ook mogelijk via onderstaande button!)

Vraag gelijk de brochure aan
Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -