Veel activiteiten voor jongeren op ons vakantiepark! Veel activiteiten voor jongeren op ons vakantiepark! Veel activiteiten voor jongeren op ons vakantiepark! Veel activiteiten voor jongeren op ons vakantiepark! Veel activiteiten voor jongeren op ons vakantiepark!
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Veel activiteiten voor jongeren op ons vakantiepark!

Bent u op zoek naar een 5 sterren camping met veel activiteiten voor jongeren?

Kom dan eens bij ons park kijken! Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh is namelijk een 5 sterren camping in Overijssel met ontzettend veel activiteiten voor jongeren. De doelgroep van het park zijn gezinnen met kinderen tussen de 7 en 17 jaar oud, dus ideaal voor de jongeren! Ieder jaar weer komen vele jongeren met hun ouders mee om bij ons vakantie te komen vieren. Ze maken hier allemaal nieuwe vrienden en er zijn heel veel leuke activiteiten voor jongeren!

Benieuwd naar de soorten activiteiten voor jongeren?

Dat leggen wij u graag uit! Op vakantiepark Capfun het Stoetenslagh vindt u de volgende activiteiten:

  • In de zomer elke week lasergamen in het bos naast ons park, super stoer!
  • Ook is er een waterpark in de maanden juli en augustus
  • Disco in onze chillruimte de Box, helemaal los met je nieuwe vrienden!
  • Outdooractiviteiten als kajakverhuur en survival.
  • Indoor strand met indoor en outdoor activiteiten zoals klimwand, beachvolleybalvelden maar ook beachparty’s

In de avonden kunnen de jongeren terecht in ‘de Box’, deze wordt in de avond omgetoverd tot discotheek. Hier kunnen zij de hele avond dansen en chillen.  Alle jongeren tot 18 jaar krijgen een bandje waaraan wij kunnen zien of zij gasten van ons park zijn. Hierdoor blijft het voor iedereen leuk.

Naast de activiteiten voor jongeren is er natuurlijk nog veel meer te doen, zoals zwemmen in het zwembad of zonnen op het strand. Ons vakantiepark richt zich op kinderen en jongeren. Met de leuke activiteiten voor jongeren op onze camping wordt het een vakantie om nooit te vergeten op onze tienercamping in Overijssel!

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE