Algemene voorwaarden bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Algemene voorwaarden bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Algemene voorwaarden bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Algemene voorwaarden bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Algemene voorwaarden bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m
  • Onvergetelijke vakantie 
  • Veel overdekte voorzieningen
  • Prachtig indoor strand
  • 5 ha recreatieplas

Algemene voorwaarden bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh

Algemene voorwaarden bij Capfun het Stoetenslagh

Bekijk via deze link onze algemene voorwaarden: Onze algemene voorwaarden Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh

Wilt u een annuleringsverzekering afsluiten voor uw vakantie? Deze kunt u, via Capfun, direct bij ons afsluiten tijdens het maken van uw reservering!

Indien u deze garantie afsluit, bent u gedekt voor:

Restitutie van de reeds betaalde bedragen, met uitzondering van administratiekosten en annuleringsgarantie. Restitutie naar rato van de verstreken tijd van de geplande verhuur, zonder administratiekosten, annuleringsgarantie en schoonmaakkosten, indien u uw accommodatie voor de geboekte vertrekdatum moet verlaten.

De garantie keert enkel in een van de volgende gevallen uit:

  • Het overlijden van de verzekerde, een ziekte die de verzekerde treft en niet bekend was op het moment van ondertekening van de verhuurovereenkomst of een ongeluk dat plaatsvindt na de ondertekening. 
  • Overlijden, ziekte of ongeval dat onder dezelfde voorwaarden de partner van de verzekerde treft, de door de huurder aangewezen medereizigers, zijn (groot)ouders of nakomelingen of de (groot)ouders of nakomelingen van zijn partner.
  • Overlijden van broers, zussen, schoonzonen of -dochters van de verzekerde.
  • Een oproep van de overheid, de rechterlijk of militaire macht of als jurylid.
  • Een verhindering ten gevolge van ontslag, een overplaatsing van de verzekerde of diens partner of door het faillissement van de onderneming die door de verzekerde wordt beheerd.

De garantie keert in geval van ziekte of ongeval alleen uit op vertoning van een medische verklaring die is uitgegeven binnen 30 dagen voor de aankomstdatum (oudere verklaringen kunnen wij niet accepteren).

 

Heeft u nog vragen voor ons over een annuleringsverzekering bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh? Of bijvoorbeeld over een strandvakantie in Overijssel? Neem gerust contact met ons op via stoetenslagh@capfun.com of bel naar 0523 - 638 260.

Graag tot ziens bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh!

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE