Alle accommodaties van het Stoetenslagh Alle accommodaties van het Stoetenslagh Alle accommodaties van het Stoetenslagh Alle accommodaties van het Stoetenslagh Alle accommodaties van het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m
  • Groot aanbod chalets
  • Ook aan het water!
  • Met half overdekt terras
  • Chalets met 2 badkamers

Alle accommodaties van het Stoetenslagh

Een accommodatie van Capfun het Stoetenslagh: basic of toch liever luxe?

Leuk dat u interesse heeft in onze accommodaties! Om u een goed overzicht te geven wat wij u kunnen bieden, hebben we daarom alle accommodaties van het Stoetenslagh even op een rijtje gezet, klik daarvoor op onderstaande button.

Alle accommodaties

Wij bieden verschillende type accommodaties, van basic tot luxe. Of een unieke vakantie? Dan is de strandchalet of luxe kampeertent misschien iets voor u. Bekijk daarom wat het beste bij uw wensen past en reserveer!

Geïnteresseerd in alle accommodaties van vakantiepark Capfun het Stoetenslagh?

Met bovenstaande info kunt u alle accommodaties van het Stoetenslagh zien die worden aangeboden. Er is voor iedere gezinssituatie en ieder budget een passende accommodatie te vinden. Tussen alle accommodaties van het Stoetenslagh zit namelijk veel keuze. Dit gaat van basic tot de luxe. En voor een echte strandvakantie kiest u voor een strandchalet of luxe kampeertent. Huisdieren zijn niet toegestaan in onze accommodaties.

Al onze accommodaties zijn volledig ingericht en voorzien van alle gemakken. Een heerlijke vakantie dus. Lekker even ontzorgen en genieten met het hele gezin!

Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh, geweldig voor het hele gezin

Natuurlijk zijn er veel activiteiten. Tijdens de weekenden en de vakantieperiodes staat onze Funbrigade voor jullie klaar om er een geweldige vakantie van te maken. Daarnaast zijn er veel voorzieningen (ook overdekt). Wat voor weer het dus is. Activiteiten kunnen altijd doorgaan vanwege ons grote indoor strand van 1250m2. Wij zijn een vijf sterren ANWB camping! Alle aspecten die garantie geven dat uw vakantie dus onvergetelijk wordt!

Wilt u meer weten over ons vakantiepark of over alle accommodaties van het Stoetenslagh?

U kunt ons namelijk bellen op 0523 - 638 260 of stuur een mail naar stoetenslagh@capfun.com.

Graag tot ziens bij Vakantiepark het Stoetenslagh.

We hebben het erg naar ons zin gehad. Voor iedereen wat te doen. - Familie Bakker -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE