Zoover beoordelingen 8,0
Annuleringsverzekering bij het Stoetenslagh Annuleringsverzekering bij het Stoetenslagh Annuleringsverzekering bij het Stoetenslagh Annuleringsverzekering bij het Stoetenslagh Annuleringsverzekering bij het Stoetenslagh
Annuleringsverzekering bij het Stoetenslagh Annuleringsverzekering bij het Stoetenslagh Annuleringsverzekering bij het Stoetenslagh Annuleringsverzekering bij het Stoetenslagh Annuleringsverzekering bij het Stoetenslagh
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Onvergetelijke vakantie 
  • Veel overdekte voorzieningen
  • Prachtig indoor strand
  • 5 ha recreatieplas

Annuleringsverzekering bij het Stoetenslagh

Een annuleringsverzekering bij het Stoetenslagh?

Wilt u een annuleringsverzekering bij het Stoetenslagh afsluiten voor uw vakantie? U kunt geen annuleringsverzekering direct bij ons afsluiten. Nadat u uw reservering heeft gemaakt kunt u dit dus zelf regelen. We vinden het belangrijk dat u goed verzekerd op reis gaat. Daarom zullen we uitleggen hoe u een annuleringsverzekering bij het Stoetenslagh het beste kunt afsluiten.

Zelf uw annuleringsverzekering regelen

  • Optie 1: U kunt bij uw eigen verzekering een annuleringsverzekering en/of reisverzekering afsluiten.
  • Optie 2: U kunt via Van den Hul & Luigjes online een annuleringsverzekering bij Allianz afsluiten. Dit kunt u doen via onderstaande button. Gelijk online uw gegevens invullen en direct betalen. Snel geregeld dus!

Sluit online een annuleringsverzekering af

Moet u annuleren? Wij zullen u uiteraard voorzien van de juiste documentatie. Bijvoorbeeld de reserveringsbevestiging, annuleringsbevestiging etc.

Heeft u nog vragen voor ons over een annuleringsverzekering bij het Stoetenslagh? Of bijvoorbeeld over een strandvakantie in Overijssel? Neem gerust contact met ons op. We helpen u namelijk graag met het boeken van uw vakantie.

U kunt dan mailen naar info@stoetenslagh.nl of bel naar 0523 - 638 260

Vakantiepark het Stoetenslagh: een onvergetelijke strandvakantie

Wanneer u bij ons op vakantie komt zult u zeker een geweldige vakantie beleven. Of u nu komt kamperen of een accommodatie huurt. Geniet met het hele gezin van een verrassende strandvakantie in Overijssel. Uiteraard staat onze Funbrigade voor jullie klaar tijdens de weekenden en vakanties. Zij bieden namelijk activiteiten voor alle leeftijden. In de maanden juli en augustus zijn wij een echte tienercamping. Geweldig voor gezinnen met kinderen en tieners!  Maar ook is er in juli en augustus een uitdagend aquapark op onze recreatieplas!

Bij vakantiepark het Stoetenslagh maakt het niet uit wat voor weer het is. Er zijn namelijk veel overdekte voorzieningen. Er is een indoor strand en ook een overdekt zwembad. Lekker uit eten? Dan moet u ons restaurant eens proberen. Sluit uw avondje uit af met een uurtje bowlen of boogschieten. Kortom, gegarandeerd een geweldige vakantie voor het hele gezin!

Graag tot ziens bij vakantiepark het Stoetenslagh!

Brochure

Wilt u op uw gemak de mogelijkheden eens doorkijken?

Wij sturen u graag onze brochure toe.

U hoeft alleen het contactformulier in te vullen.

(Online de brochure bekijken is ook mogelijk via onderstaande button!)

Vraag gelijk de brochure aan

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

We hebben het erg naar ons zin gehad. Voor iedereen wat te doen. - Familie Bakker -