Zoover beoordelingen 8,0
Annuleringsverzekering bij Capfun het Stoetenslagh Annuleringsverzekering bij Capfun het Stoetenslagh Annuleringsverzekering bij Capfun het Stoetenslagh Annuleringsverzekering bij Capfun het Stoetenslagh Annuleringsverzekering bij Capfun het Stoetenslagh
Annuleringsverzekering bij Capfun het Stoetenslagh Annuleringsverzekering bij Capfun het Stoetenslagh Annuleringsverzekering bij Capfun het Stoetenslagh Annuleringsverzekering bij Capfun het Stoetenslagh Annuleringsverzekering bij Capfun het Stoetenslagh
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Onvergetelijke vakantie 
  • Veel overdekte voorzieningen
  • Prachtig indoor strand
  • 5 ha recreatieplas

Annuleringsverzekering bij Capfun het Stoetenslagh

Een annuleringsverzekering bij Capfun het Stoetenslagh?

Wilt u een annuleringsverzekering afsluiten voor uw vakantie? U kunt geen annuleringsverzekering direct bij ons afsluiten. Nadat u uw reservering heeft gemaakt kunt u dit dus zelf regelen. We vinden het belangrijk dat u goed verzekerd op reis gaat. Daarom zullen we uitleggen hoe u een annuleringsverzekering bij Capfun het Stoetenslagh het beste kunt afsluiten.

Zelf uw annuleringsverzekering regelen

  • Optie 1: U kunt bij uw eigen verzekering een annuleringsverzekering en/of reisverzekering afsluiten.
  • Optie 2: U kunt via Van den Hul & Luigjes online een annuleringsverzekering bij Allianz afsluiten. Dit kunt u doen via onderstaande button. Gelijk online uw gegevens invullen en direct betalen. Snel geregeld dus!

Sluit online een annuleringsverzekering af

Moet u annuleren? Wij zullen u uiteraard voorzien van de juiste documentatie. Bijvoorbeeld de reserveringsbevestiging, annuleringsbevestiging etc.

Heeft u nog vragen voor ons over een annuleringsverzekering bij het Stoetenslagh? Of bijvoorbeeld over een strandvakantie in Overijssel? Neem gerust contact met ons op. We helpen u namelijk graag met het boeken van uw vakantie.

U kunt dan mailen naar stoetenslagh@capfun.com of bel naar 0523 - 638 260

Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh: een onvergetelijke strandvakantie

Wanneer u bij ons op vakantie komt zult u zeker een geweldige vakantie beleven. Of u nu komt kamperen of een accommodatie huurt. Geniet met het hele gezin van een verrassende strandvakantie in Overijssel. Uiteraard staat onze Funbrigade voor jullie klaar tijdens de weekenden en vakanties. Zij bieden namelijk activiteiten voor alle leeftijden. In de maanden juli en augustus zijn wij een echte tienercamping. Geweldig voor gezinnen met kinderen en tieners!  Maar ook is er in juli en augustus een uitdagend aquapark op onze recreatieplas!

Bij vakantiepark het Stoetenslagh maakt het niet uit wat voor weer het is. Er zijn namelijk veel overdekte voorzieningen. Er is een indoor strand en ook een overdekt zwembad. Lekker uit eten? Dan moet u ons restaurant eens proberen. Sluit uw avondje uit af met een uurtje bowlen of boogschieten. Kortom, gegarandeerd een geweldige vakantie voor het hele gezin!

Graag tot ziens bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh!

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

We hebben het erg naar ons zin gehad. Voor iedereen wat te doen. - Familie Bakker -