Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Annuleringsverzekering voor een goede vakantie Annuleringsverzekering voor een goede vakantie Annuleringsverzekering voor een goede vakantie Annuleringsverzekering voor een goede vakantie Annuleringsverzekering voor een goede vakantie
Elke dag een strandvakantie
Annuleringsverzekering voor een goede vakantie Annuleringsverzekering voor een goede vakantie Annuleringsverzekering voor een goede vakantie Annuleringsverzekering voor een goede vakantie Annuleringsverzekering voor een goede vakantie
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Annuleringsverzekering voor een goede vakantie

Ga goed verzekerd op reis met een annuleringsverzekering!

Wilt u een annuleringsverzekering afsluiten voor uw vakantie? Dat kan natuurlijk! Nadat u uw reservering heeft gemaakt kunt u deze zelf afsluiten. Deze kunt u niet meer direct bij ons afsluiten maar we willen u wel de mogelijkheid geven om dit zelf goed te regelen.

Een van de mogelijkheden voor het afsluiten van een annuleringsverzekering. Om deze via Europeesche verzekering te regelen en dit loopt bij Van den Hul & Luigjes.

Let op: wanneer u een annuleringsverzekering wilt afsluiten moet u uw reserveringspapieren bij de hand hebben. U kunt nog tot 7 dagen nadat uw reservering heeft gemaakt een annuleringsverzekering afsluiten.

Voorwaarden annuleringsverzekering

Bent u benieuwd waarvoor u een annulering verzekering kunt afsluiten, wat allemaal gedekt wordt en wat het inhoudt? Bekijk daarom de polisvoorwaarden van de Europeesche verzekering hieronder.

Polisvoorwaarden annuleringsverzekering (pdf)

Heeft u alle informatie over de annuleringsverzekering doorgenomen en wilt u deze graag afsluiten? Dat kan via onderstaande button:

Heeft u nog vragen voor ons over de verzekering of over een strandvakantie in Overijssel? Neem gerust contact met ons op. We helpen u namelijk graag met het boeken van uw vakantie.

U kunt dan mailen naar info@stoetenslagh.nl of bel naar 0523 - 638 260

Vakantiepark het Stoetenslagh: een onvergetelijke strandvakantie

Wanneer u bij ons op vakantie komt zult u zeker een geweldige vakantie beleven. Of u nu komt kamperen of een accommodatie huurt. Geniet met het hele gezin van een verrassende strandvakantie in Overijssel. Tijdens de weekenden en vakanties staat onze Funbrigade voor jullie klaar met activiteiten voor alle leeftijden. In de maanden juli en augustus zijn wij een echte tienercamping voor gezinnen met kinderen en tieners!  Maar ook is er in juli en augustus een uitdagend aquapark op onze recreatieplas!

Bij vakantiepark het Stoetenslagh maakt het niet uit wat voor weer het is. Er zijn namelijk veel overdekte voorzieningen: een indoor strand, overdekt zwembad, restaurant, bowlingbanen en  boogschietbanen. Kortom, gegarandeerd een geweldige vakantie voor het hele gezin!

Graag tot ziens bij vakantiepark het Stoetenslagh!