ANWB camping in Nederland met zwembad! ANWB camping in Nederland met zwembad! ANWB camping in Nederland met zwembad! ANWB camping in Nederland met zwembad! ANWB camping in Nederland met zwembad!
Boeken

Reserveren

t/m
  • Verwarmd overdekt zwembad
  • Strandbelevenis in het zwembad
  • Uitzicht over de recreatieplas
  • Speeltoestellen voor kleine gasten

ANWB camping in Nederland met zwembad!

Boek nu op onze ANWB camping met zwembad voor een unieke vakantie.

Op onze sterren ANWB camping met zwembad kunt u heerlijk zwemmen. Maar ook kunt u genieten op het strand van onze 5 ha grote recreatieplas! Breng daarom ook zeker een bezoek tijdens uw vakantie aan ons overdekte zwembad! Een vakantie op onze sterren ANWB topcamping met zwembad wordt een spetterende vakantie om nooit te vergeten!

  • Overdekt zwembad met strandthema
  • Peuterbadje
  • Camping met zwembad
  • Door middel van gebruik te maken van zoutelektrolyse, hierdoor zijn geen chloortransporten nodig

De voorzieningen op onze ANWB camping met overdekt zwembad zijn uitstekend. Daarnaast zijn onze accommodaties prachtig en gelegen op ruime en goed onderhouden velden. Wilt u liever komen kamperen? Ook hebben wij prachtige ruime kampeerplekken op ruime kampeervelden. En wat dacht u van een kampeerplaats met privé sanitair? Op een van onze ANWB campings in Nederland met overdekt zwembad is dit mogelijk!

De leukste vakantie beleeft op een ANWB camping in Nederland!

Daarnaast hebben wij ook een 5 ha grote recreatieplas waar de camping omheen is gelegen. Hierdoor heeft u een complete strandbelevenis op onze camping. In de zomermaanden (juli en augustus) hebben we een Aqua park op de recreatieplas voor nog meer waterplezier op een ANWB camping in Nederland.

Daarnaast vindt op ons vakantiepark een sfeervol restaurant waar u heerlijke gerechten kunt proberen! Daarnaast kunt u ook kiezen van de plateservice en worden de kinderen niet vergeten! Om uw vakantie compleet te maken kunt u heerlijk genieten op ons ruime terras van de horeca. Hiervandaan heeft u een prachtig uitzicht over de 5 ha. grote recreatieplas! Voor een heerlijke vakantie hoeft u Nederland niet uit!

Om er voor te zorgen dat niemand zich verveelt bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh bieden wij een geweldig activiteiten programma aan op ons vakantiepark! Doe mee met leuke sport- en spelactiviteiten, leuke shows, talentenjachten en nog veel meer.

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE