Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

ANWB camping met zwembad voor gezinnen met kinderen!

Boek nu op onze ANWB camping met zwembad voor een unieke vakantie.

Op onze ANWB camping met zwembad kunt u heerlijk zwemmen. Maar ook kunt u genieten op het strand van onze 5 ha grote recreatieplas! Breng daarom ook zeker een bezoek tijdens uw vakantie aan ons overdekte zwembad!  Een vakantie op onze ANWB camping met zwembad wordt een vakantie om nooit te vergeten!

De voorzieningen op onze ANWB camping met zwembad zijn uitstekend. Daarnaast zijn onze accommodaties prachtig en gelegen op ruime en goed onderhouden velden. Wilt u liever komen kamperen? Ook hebben wij prachtige ruime kampeerplekken op ruime kampeervelden. En wat dacht u van een kampeerplaats met privé sanitair?  Op een onze ANWB camping met overdekt zwembad is dit mogelijk!

De leukste vakantie beleeft op een ANWB camping met zwembad!

Daarnaast hebben wij ook een 5 ha grote recreatieplas waar de camping omheen is gelegen. Hierdoor heeft u een complete strandbelevenis op onze camping. In de zomermaanden (juli en augustus) hebben we een Aqua park op de recreatieplas voor nog meer waterplezier op een ANWB camping met zwembad.

Daarnaast vindt op ons vakantiepark een sfeervol restaurant waar u heerlijke tapas gerechten kunt proberen! Daarnaast kunt u ook kiezen van de plateservice en worden de kinderen niet vergeten! Om uw vakantie compleet te maken kunt u heerlijk genieten op ons ruime terras van de horeca. Hiervandaan heeft u een prachtig uitzicht over de 5 ha. grote recreatieplas!

Om er voor te zorgen dat niemand zich verveelt bij Vakantiepark het Stoetenslagh bieden wij een geweldig activiteiten programma aan op onze camping met zwembad! Doe mee met leuke sport- en spelactiviteiten, leuke shows, talentenjachten en nog veel meer