Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
ANWB camping Overijssel, met 5 sterren voorzieningen ANWB camping Overijssel, met 5 sterren voorzieningen ANWB camping Overijssel, met 5 sterren voorzieningen ANWB camping Overijssel, met 5 sterren voorzieningen ANWB camping Overijssel, met 5 sterren voorzieningen
Elke dag een strandvakantie
ANWB camping Overijssel, met 5 sterren voorzieningen ANWB camping Overijssel, met 5 sterren voorzieningen ANWB camping Overijssel, met 5 sterren voorzieningen ANWB camping Overijssel, met 5 sterren voorzieningen ANWB camping Overijssel, met 5 sterren voorzieningen
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

ANWB camping Overijssel, met 5 sterren voorzieningen

Op onze ANWB camping Overijssel geniet u van een strandvakantie!

Wanneer u op zoek bent naar een  ANWB camping Overijssel dan bent u bij ons aan het juiste adres! De enige ANWB camping Overijssel om het hele gezin op vakantie te gaan! Dankzij de goede voorzieningen en geweldige activiteiten van een ANWB camping Overijssel wordt het een vakantie om nooit te vergeten!

Waarom kiest u voor onze ANWB camping Overijssel:

  • Er is een grote recreatieplas met zandstrand en waterglijbanen!
  • Dankzij indoor strand Happy Fun Beach maakt het niet uit wat voor weer het is. In het indoor strand beleeft u een geweldig dagje strand. Er zijn twee beachvolleybalvelden, palmboom klimmen is mogelijk, er is veel zand en een gezellige horeca!
  • Het indoor zwembad is ook geheel in strandthema. Rondom het bad ligt kiezelzand!
  • Voor een heerlijk avondje uit eten hoeft u het park niet af. Kom naar het tapasrestaurant! Er is voor ieder wat wils, ook voor de kinderen dus!
  • Een gezellig avondje beleven? Ga dan bowlen of boogschieten!
  • Voor alle leeftijden is er een leuk activiteiten programma! Er zijn namelijk veel indoor en outdoor activiteiten!

Bij onze ANWB camping Overijssel kunt u naast kamperen ook huren!

Of u nu echte kampeerders bent of liever in een accommodatie verblijft. Het kan allemaal bij het Stoetenslagh! Er zijn verschillende soorten kampeerplaatsen: comfort of een comfort kampeerplaats met privé sanitair. Ook zijn honden welkom op ons vakantiepark. Hiervoor hebben we een aantal velden op onze ANWB camping in Overijssel.

De chalets zijn er in verschillende types. U kunt een nette basic chalet boeken maar ook een luxe chalet met twee badkamers! Er is van alles mogelijk. Wilt u een verrassende strandvakantie beleven? Kies dan voor een strandchalet of een tentlodge of luxe kampeertent.

Wilt u meer weten over onze ANWB camping Overijssel? U kunt ons bellen op 0523 - 638 260 of stuur een mail naar info@stoetenslagh.nl

Graag tot ziens op onze ANWB camping Overijssel!