Zoover beoordelingen 8,0
ANWB topcamping met 5 sterren in Overijssel ANWB topcamping met 5 sterren in Overijssel ANWB topcamping met 5 sterren in Overijssel ANWB topcamping met 5 sterren in Overijssel ANWB topcamping met 5 sterren in Overijssel
ANWB topcamping met 5 sterren in Overijssel ANWB topcamping met 5 sterren in Overijssel ANWB topcamping met 5 sterren in Overijssel ANWB topcamping met 5 sterren in Overijssel ANWB topcamping met 5 sterren in Overijssel
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

ANWB topcamping met 5 sterren in Overijssel

Bent u op zoek naar een ANWB topcamping met goede voorzieningen?

Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh is een topcamping voor kinderen, dit houdt in dat we vijfsterren voorzieningen hebben! Ieder jaar komt de ANWB ons vakantiepark inspecteren. Na deze inspectie krijgen we in december te horen hoe onze score is. En ook voor 2018 hebben wij maximaal gescoord waardoor wij weer de titel ANWB topcamping mogen dragen!

Op deze zijn we natuurlijk erg trots! We werken er hard aan om onze gasten een onvergetelijke strandvakantie in Overijssel te bezorgen! Misschien denkt u nu wel, een strandvakantie in Overijssel? Op gezinscamping het Stoetenslagh beleeft u inderdaad een ideale strandvakantie!

Een strandvakantie op een ANWB topcamping houdt het volgende in:

  • Aangezien alles draait om de grote recreatieplas van 5 hectare met waterglijbanen en zandstrand en in juli en augustus een Aquapark
  • Daarnaast ook een overdekte zwembad is geheel in strandthema. Met een uniek kiezelzand rondom het bad!
  • Maar ook dankzij het indoor strand, de Happy Fun Beach, maakt het niet uit wat het voor is! Een unieke indoor strandbeleving: veel zand, palmboom klimmen, springkussen, speeltoestel, beachvolleybal en een gezellige horeca!
  • Er kan heerlijk gegeten worden in het restaurant! Geniet van de heerlijke gerechten, kies voor een plate! Ook het restaurant is helemaal in strandthema aangekleed!
  • Natuurlijk ontbreekt een super gaaf activiteiten programma niet. Er is aan alle leeftijden gedacht, ook de tieners!

Een onvergetelijke strandvakantie op onze camping voor kinderen!

Wilt u komen kamperen op onze ANWB topcamping? We bieden prachtige kampeerplaatsen direct aan het water waardoor u kunt genieten van een geweldige strandvakantie. Vanuit uw tent of caravan loopt u zo het strand op! Wilt u uw hond meenemen naar onze ANWB top camping? Op een aantal velden (niet aan het water) zijn honden welkom! Of u nu komt kamperen met kleine kinderen of met tieners! Het wordt een geweldige vakantie voor gezinnen met kinderen!

Houdt u niet zo van kamperen en verblijft u liever in een accommodatie? Ook zijn veel verschillende chalets waar u uit kunt kiezen! Van basic tot aan de luxe chalet of een strandchalet. Daarnaast kunt u ook luxe kampeertenten bij ons huren. In deze accommodatie verblijft u direct aan het strand van de recreatieplas!

Wilt u meer informatie over onze camping? U kunt ons een mail sturen stoetenslagh@capfun.com of bel naar 0523 - 638 260! We helpen u graag bij het vinden van een geschikte vakantie ! Tot ziens op onze ANWB top camping!

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -