Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Arrangement Attractiepark Slagharen, inclusief toegangskaarten Arrangement Attractiepark Slagharen, inclusief toegangskaarten Arrangement Attractiepark Slagharen, inclusief toegangskaarten Arrangement Attractiepark Slagharen, inclusief toegangskaarten Arrangement Attractiepark Slagharen, inclusief toegangskaarten
Elke dag een strandvakantie
Arrangement Attractiepark Slagharen, inclusief toegangskaarten Arrangement Attractiepark Slagharen, inclusief toegangskaarten Arrangement Attractiepark Slagharen, inclusief toegangskaarten Arrangement Attractiepark Slagharen, inclusief toegangskaarten Arrangement Attractiepark Slagharen, inclusief toegangskaarten
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Arrangement Attractiepark Slagharen, inclusief toegangskaarten

Een weekendje weg? Boek het arrangement Attractiepark Slagharen.

Een dagje met het gezin naar Attractiepark Slagharen is natuurlijk helemaal geweldig! Daarom willen we u een geweldig arrangement aanbieden: Arrangement Attractiepark Slagharen! Voordelig en leuk voor het hele gezin!

Vakantiepark het Stoetenslagh ligt op slechts 5 kilometer afstand van Attractiepark Slagharen. Een goede uitvalsbasis dus voor een uitstapje naar dit leuke attractiepark! U verblijft op ons vijfsterren vakantiepark met vele voorzieningen, ook overdekt! U beleeft bij het Stoetenslagh een verrassende strandvakantie in Overijssel. Inclusief bij het arrangement Attractiepark Slagharen zijn toegangskaarten voor het attractiepark (voor 1 dag).

Tarieven arrangement Attractiepark Slagharen

De tarieven zijn geldig in de weekenden van september en oktober (exclusief herfstvakantie), inclusief 4 personen en toegangskaarten voor 1 dag attractiepark Slagharen. Extra personen zijn € 14,25 p.p.

Kamperen: € 125,00 +  € 15,00 borg douchesleutel

Chalet basic trendy: € 205,00 + € 50,00 borg

Strandchalet: € 230,00 + € 50,00 borg

Geldig tijdens de weekenden van september en oktober. (let op: kamperen is in oktober niet meer mogelijk)

Wat is er te doen en te beleven op Attractiepark Slagharen:

In het attractiepark rol je van het ene avontuur in het andere avontuur.

“Reis in een paar stappen van het Wilde Westen naar Mexico, vier carnaval in het ritmische New Orleans en ga op zoek naar goud in Yellowstone. Of ga je liever op ontdekkingstocht door Jules Verne Adventureland en beleef de spectaculaire Expedition Nautilus, fiets naar de top met de Magic Bikes en trotseer de woeste golven in Fogg’s Trouble. Ook kun je een spannende 4D-film kijken. Wil jij weten hoe de indianen vroeger leefden? Laat je dan in American Indian meenemen door het verleden en waan je even een echte indiaan!

Ontdek de meer dan 30 attracties, shows, parades en straattheater voor jong en oud. Ben jij dus klaar voor het avontuur? Kom dan snel en ga mee op ontdekkingsreis door het leukste attractiepark van Nederland.”

Arrangement Attractiepark Slagharen: voordelig kamperen of een chalet huren!

Lijkt het arrangement Attractiepark Slagharen u wel wat? U kunt bij ons voordelig kamperen of een chalet huren. En natuurlijk is er op ons vakantiepark ook veel te doen en te beleven. We hebben de voordelen van een weekendje bij het Stoetenslagh voor u op een rijtje gezet:

  • Ieder weekend en tijdens de vakanties super leuke indoor en outdoor activiteiten
  • Maar ook heerlijk zwemmen in ons overdekte zwembad, geheel in strandthema!
  • Kom naar ons indoor strand met beachvolleybal, palmboom klimmen, springkussen, activiteiten en gezellige horeca!
  • Weer of geen weer, altijd een strandvakantie dankzij onze vele overdekte voorzieningen.
  • Daarnaast zijn bowlen en boogschieten ook mogelijk!
  • Maar laat u ook verrassen in ons gezellige restaurant.

Meer weten over ons? Bel ons 0523-638260 of mail naar info@stoetenslagh.nl