Beach lodge aan het water voor de ultieme strandbeleving! Beach lodge aan het water voor de ultieme strandbeleving! Beach lodge aan het water voor de ultieme strandbeleving! Beach lodge aan het water voor de ultieme strandbeleving! Beach lodge aan het water voor de ultieme strandbeleving!
Boeken

Reserveren

t/m
  • Direct aan het strand
  • Compleet ingericht
  • Maximaal 5 personen
  • Met sanitairvoorzieningen

Beach lodge aan het water voor de ultieme strandbeleving!

Uniek in Overijssel: een beach lodge aan het water!

Deze chalet krijgt de nieuwe naam: Beach lodge Top Presta 6 pers.

Bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh boekt u uw beach lodge aan het water. Onze beachlodge liggen direct aan het water en zijn van alle gemakken voorzien en hierdoor heeft  de accommodatie alle comfort van thuis. Een beach lodge aan het water heeft namelijk een eigen wc en douche in de tent. Uiteraard vindt u in de beach lodge aan het water ook een compleet ingerichte keuken met kookplaat en koelkast! U komt niets tekort in onze beachlodge direct aan het water! En omdat de beleving zo helemaal compleet is, is het echt een aanrader om te boeken!

De mooie ligging van de beach lodge aan het water is uniek te noemen. U vindt onze beach lodge aan het water van onze 5 ha grote recreatieplas! Vanaf uw terras heeft u dus een prachtig uitzicht over het water! Iedere avond kunt u heerlijk genieten op uw terras!

Reserveren

Een vakantie om nooit te vergeten, boek een vakantie aan het water!

De beach lodge is 35 m2 groot, exclusief het 20 m2 grote overdekte terras! De beach lodge is te boeken voor maximaal 5 personen. De luxe beach lodge heeft twee slaapkamers. Een slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en daarnaast is er een slaapkamer met hoek stapelbed bestaande uit drie bedden!

Een vakantie in een beach lodge is natuurlijk niet compleet zonder leuke activiteiten op het park. Er wordt veel georganiseerd voor jong en oud! Er is een geweldig activiteitenteam die samen met u en uw kinderen leuke activiteiten doet! Doe bijvoorbeeld mee aan leuke sport- en spelactiviteiten of kom naar onze spelavonden. Een vakantie in een beach lodge betekent een geweldige vakantie om nooit te vergeten! Omdat de ligging echt bijzonder is raden wij u zeker aan om deze accommodatie in overweging te nemen!

Bel voor meer informatie 0523 - 638 260 of mail naar stoetenslagh@capfun.com.

 

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE