Zoover beoordelingen 8,0
Beach party organiseren Beach party organiseren Beach party organiseren Beach party organiseren Beach party organiseren
Beach party organiseren Beach party organiseren Beach party organiseren Beach party organiseren Beach party organiseren
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Uniek overdekt strand
  • Locatie geheel in strandthema
  • Geschikt voor grote groepen
  • Geweldig voor personeelsfeesten

Beach party organiseren

Een onvergetelijke beach party organiseren?

Wilt u voor uw collega’s, vrienden of familie een uniek feest organiseren? Misschien is een beach party organiseren dan wel wat voor u! Heerlijke drankjes en hapjes, een dj met goede muziek en een tropisch sfeertje! Dat zijn de ingrediënten van een beach party in de Happy Fun Beach van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh!

Een beach party organiseren is natuurlijk een feestje dat niet snel vergeten wordt. Dankzij ons prachtige indoor strand is het mogelijk om het echte tropische strand gevoel over te dragen tijdens het feest. Doordat u kunt dansen in het zand, slippers aan en een zomerse outfit en u bent klaar voor de beach party in onze Happy Fun Beach.

U kunt bij Capfun het Stoetenslagh een beach party organiseren vanaf 50 personen. Ook groepen tot 200 personen zijn mogelijk!

Wat is inclusief:

  • Tapasbuffet met heerlijke koude en warme tapas gerechten
  • Tropisch welkomst drankje
  • Dj: goede muziek en verlichting

Het arrangement is exclusief overige drankjes. Daarom zal dit bijgehouden worden en op nacalculatie gaan.

Tarieven:

Een beach party organiseren voor een grote groep? Het tarief is afhankelijk van de grote van uw groep.

50-80 personen: € 50,00 p.p.
80-100 personen: € 48,50 p.p.
100-150 personen: € 46,50 p.p.
150-200 personen: € 44,50 p.p.

Wilt u dat de drankjes ook inclusief zijn tijdens het feest? Maar ook dat kan natuurlijk. Daardoor komt er een dranken arrangement van € 22,50 p.p bovenop het arrangement (U krijgt hiervoor  4 uur lang onbeperkt drinken).

Bent u benieuwd naar de beach party’s in onze Happy Fun Beach? Kom gerust eens langs om de locatie te bekijken. Wilt u graag meer informatie of weten of een datum nog beschikbaar is? Neem dan contact met ons op. In verband met het reserveren van de dj zullen we altijd eerst even kijken of dit mogelijk is voordat we de datum definitief kunnen vastleggen.

Wilt u meer weten? Bel 0523 - 638 260 of mail naar stoetenslagh@capfun.com We helpen u graag verder bij een beach party organiseren en al uw feesten en partijen.

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -