Zoover beoordelingen 8,0
Bedrijfsfeest in Hardenberg Bedrijfsfeest in Hardenberg Bedrijfsfeest in Hardenberg Bedrijfsfeest in Hardenberg Bedrijfsfeest in Hardenberg
Bedrijfsfeest in Hardenberg Bedrijfsfeest in Hardenberg Bedrijfsfeest in Hardenberg Bedrijfsfeest in Hardenberg Bedrijfsfeest in Hardenberg
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Bedrijfsfeest in Hardenberg

Een onvergetelijk bedrijfsfeest in Hardenberg

Het leukste bedrijfsfeest in Hardenberg organiseert u bij ons indoor strand Happy Fun Beach! U kunt namelijk kiezen uit verschillende leuke activiteiten, welke leuk zijn voor jong en oud! Ook een bedrijfsfeest in Hardenberg wordt bij ons tot in de puntjes verzorgd.

Houdt u van een sportieve dag, heerlijk eten en veel gezelligheid? Dat is perfect, want dat zijn namelijk juist de ingrediënten van een bedrijfsfeest in Hardenberg bij Capfun het Stoetenslagh in de Happy Fun Beach! Combineer uw dag met een heerlijke lunch, buffet of barbecue.

We maken er een geweldig dag van!

Nu bent u vast nieuwsgierig welke activiteiten er worden aangeboden! Bij het Stoetenslagh worden er complete arrangementen aangeboden met super leuke activiteiten. Zo zijn er namelijk arrangementen met bowlen, boogschieten, zeskamp, samenwerkingsopdrachten en beachgames. Zelfs een feestavond is mogelijk! Een gezellig avondje feesten onder begeleiding van een band of dj! Een bedrijfsfeest in Hardenberg is dus zeker de moeite waard want er zit voor iedereen leuke activiteiten bij. Mee doen is natuurlijk geweldig, maar daarnaast is toekijken en genieten van de gezelligheid ook al super leuk! De sfeer in de Happy Fun Beach is dus super. U ervaart het echte strandgevoel, en dat indoor!

Vier uw bedrijfsfeest in Hardenberg bij Happy Fun Beach!

Weer of geen weer, bij indoor strand Happy Fun Beach wordt de dag altijd een succes. De activiteiten kunnen namelijk zowel indoor als outdoor georganiseerd worden! Geweldig toch? U bent dus niet afhankelijk van het weer om super leuke outdoor activiteiten te doen!

Reserveer direct!

Uw bedrijfsfeest reserveren is mogelijk (in overleg) van april t/m eind oktober m.u.v. de landelijke schoolvakanties. In de wintermaanden zijn feesten en partijen alleen mogelijk op aanvraag in ons gezellige restaurant (vanaf 20 personen)

Bent u enthousiast geworden van de mogelijkheden in de Happy Fun Beach van Capfun het Stoetenslagh? Reserveer dan gelijk! Neem contact met ons op.

Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag verder! U kunt ons bellen: 0523 - 638 260 of mail naar stoetenslagh@capfun.com. Natuurlijk kunt u ook een keer langs komen om de locatie te bekijken!

Brochure

Wilt u op uw gemak de mogelijkheden eens doorkijken?

Wij sturen u graag onze brochure toe.

U hoeft alleen het contactformulier in te vullen.

(Online de brochure bekijken is ook mogelijk via onderstaande button!)

Vraag gelijk de brochure aan

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -