Beoordeling Stoetenslagh, Klantenvertellen en Zoover Beoordeling Stoetenslagh, Klantenvertellen en Zoover Beoordeling Stoetenslagh, Klantenvertellen en Zoover Beoordeling Stoetenslagh, Klantenvertellen en Zoover Beoordeling Stoetenslagh, Klantenvertellen en Zoover
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Beoordeling Stoetenslagh, Klantenvertellen en Zoover

Uw mening is belangrijk!

Graag horen we wat u van uw vakantie vond! We vinden het waardevol om de mening van onze gasten te horen. Dit kan natuurlijk erg positief zijn, maar u kunt ook verbeterpunten hebben voor ons. We luisteren graag naar onze gasten en welke behoeften er zijn. Wilt u uw mening met ons delen?  

Na aanleiding van deze beoordelingen proberen we elke winter weer zaken te verbeteren. Hierdoor kunt u nog meer kunt genieten van uw vakantie!

Heeft u ideeën of tips voor ons? Laat het ons weten met uw beoordeling!

>> Vul een beoordeling in!

Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh staat graag voor u klaar! Samen met u maken wij er wederom een mooi seizoen van!

Waarom boekt u een strandvakantie in Overijssel? Wij bieden een onderscheidende vakantie, geheel in strandthema. Al onze voorzieningen en activiteiten zijn hier op gericht. Naast het strandthema leest u in de beoordeling Stoetenslagh, zijn wij ook geschikt voor gezinnen met tieners. Zoals u kunt lezen in de beoordelingen zijn er ouders die tijdens de vakantie het niet zo precies nemen en de verantwoordelijkheid geheel bij ons neerleggen. Wij doen onze uiterste best om dit in goede banen te leiden, maar 100% lukt dit dus niet. Wij vinden dit jammer en hopen, indien u voor ons park kiest hier begrip voor heeft.

Naast de tieners zijn wij een vakantiepark geschikt voor gezinnen met grote en kleine kinderen. Zoals bekend zijn er veel mensen met een jong en ouder kind en juist dit is de doelgroep die bij ons uitstekend terecht kan. Wij bieden immers een leuke vakantie voor alle gezinnen.  Door de vele muziekavonden en het mooie strand is ook ook voor de volwassenen veel te doen.

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE