Zoover beoordelingen 8,0
Bruiloft locatie Overijssel Bruiloft locatie Overijssel Bruiloft locatie Overijssel Bruiloft locatie Overijssel Bruiloft locatie Overijssel
Bruiloft locatie Overijssel Bruiloft locatie Overijssel Bruiloft locatie Overijssel Bruiloft locatie Overijssel Bruiloft locatie Overijssel
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Bruiloft locatie Overijssel

Een unieke bruiloft locatie Overijssel voor jullie speciale dag!

Jullie bruiloft, een dag om nooit te vergeten! Wanneer jullie voor een Beach wedding wilen kiezen is onze bruiloft locatie Overijssel waarschijnlijk perfect voor jullie! Bovendien krijgen jullie bij ons de mogelijkheid om zelf de locatie te versieren. Helemaal naar uw eigen smaak! Maak er dus wat moois van!

Wat dachten jullie van een unieke bruiloft? Bekijk onze Happy Fun Beach eens! Bij ons beleeft u namelijk een echte beachwedding, en dat in Overijssel! Dat wordt zeker een bruiloft waar nog lang over wordt nagepraat!

Trouwen met de voeten in het zand!

Omdat u bij ons kunt u trouwen op onze bruiloft locatie Overijssel in een unieke sfeer. Romantisch met een prieeltje in het zand, mooie wit stoeltjes in het zand en de decoratie is natuurlijk geheel naar eigen wens aan te kleden! Vanuit het prieeltje is een prachtig uitzicht over de recreatieplas. Jullie horen het al, een echt beachwedding bij Capfun het Stoetenslagh!

LET OP: de aankleding van de locatie is niet inbegrepen. Dit kunt u zelf geheel naar eigen smaak inrichten.

Eten en drinken is geheel naar uw wens op onze bruiloft locatie Overijssel!

Maar ook bij een bruiloft horen natuurlijk heerlijke hapjes, drankjes en een heerlijk buffet! Dit kunnen we geheel naar jullie wens invullen. Graag gaan we daarover met jullie in gesprek. U kunt kiezen voor een heerlijk warm en koud buffet, barbecue of geef jullie eigen wensen aan. In overleg is er veel mogelijk! Ook is er de mogelijkheid voor jullie gasten om te overnachten in 1 van onze chalets!

Bent u benieuwd geworden naar onze bruiloft locatie Overijssel? Kom gerust een keer langs om te kijken. Daardoor krijgt u een betere indruk en zo kunnen we gelijk even kennis maken. Wij organiseren graag jullie speciale dag! Een dag om nooit te vergeten, namelijk een beachwedding op onze bruiloft locatie Overijssel!

Wilt u meer weten? We maken graag een offerte op maat voor u. U kunt contact met ons op nemen! Stuur een mail naar stoetenslagh@capfun.com of bel naar 0523 - 638 260.

Graag tot ziens bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh!

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -