Camper plaatsen in Overijssel op sterren camping Camper plaatsen in Overijssel op sterren camping Camper plaatsen in Overijssel op sterren camping Camper plaatsen in Overijssel op sterren camping Camper plaatsen in Overijssel op sterren camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Verharde camper plaatsen!
  • TV aansluiting
  • Gras naast verharding

Camper plaatsen in Overijssel op sterren camping

Een onvergetelijke vakantie op één van onze camper plaatsen!

U heeft een camper en zoekt de beste camper plaatsen in Overijssel. Een camping waar u terecht kunt voor een geweldige vakantie met uw gezin? Of bent u op doorreis en zoekt u een camping met camper plaatsen in Overijssel voor een nachtje? Daarom moet u bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh zijn! Of u nu kort verblijft of lang, het wordt gegarandeerd een ervaring om nooit te vergeten! Maak gebruik van alle sterren voorzieningen op het park bij onze camper plaatsen in Overijssel.

Bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh mag u op al onze comfort kampeerplaatsen staan met uw camper. Op deze plaatsen is de ondergrond zand. Wilt u met uw camper iets meer gemak en zekerheid? Dan zijn onze camper plaatsen in Overijssel iets voor u! Half verharde camper plekken op veld Walvis. Uw camper staat op verharde ondergrond terwijl voor uw camper gras is. U kunt dus gemakkelijk insteken en weer weg rijden van deze camper plaatsen! Ons vakantiepark bied een verrassende strandvakantie voor gezinnen met kinderen en tieners.

Voor de camper plaatsen geldt het volgende:

  • Alle kampeerplaatsen zijn minimaal 120 m2 groot en geschikt voor campers.
  • Maar ook is er een 10 Amp. stroom aansluiting met CEE stekker
  • Daarnaast een TV aansluiting op ons eigen zenderpakket. Uw tv dient wel DVB-C (cable) te kunnen ontvangen
  • Maar ook water aan en afvoer bij elke camper plaats
  • De half verharde camper plaatsen zijn alleen op veld Walvis
  • De beschikbaarheid is beperkt, er zijn slechts 4 camper plaatsen!
  • Er een vuilwater en rioolwater afvoer buiten de camping bij de entree

Via onderstaande button kunt u de prijzen bekijken. LET OP: de kampeerplaatsen staan onderaan de pagina!

Boek een camper plaats

Zoals al vermeld kunt u natuurlijk ook kiezen voor een ‘normale’ comfort kampeerplaats. De tarieven voor de camper plaatsen in Overijssel en de comfort kampeerplaatsen zijn gelijk.

Heeft u voorkeur voor één van de bepaalde camper plaatsen? Boek dan op plattegrond! Komt u er niet helemaal uit? U kunt ons altijd bellen: 0523 - 638 260, mailen: stoetenslagh@capfun.com of vragen via de chat! Deze vindt u rechts onderin uw scherm!

We hebben het erg naar ons zin gehad. Voor iedereen wat te doen. - Familie Bakker -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE