Camperplaats in Overijssel op sterren camping Camperplaats in Overijssel op sterren camping Camperplaats in Overijssel op sterren camping Camperplaats in Overijssel op sterren camping Camperplaats in Overijssel op sterren camping
Boeken

Reserveren

t/m
Wij beschikken maar over 4 camperplaatsen, dus als u wilt boeken wees er dan snel bij!
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Camperplaats in Overijssel op sterren camping

Nu ook met uw camper naar Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh!

Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh heeft camperplaatsen, en hier zijn wij natuurlijk heel erg blij mee! Midden op het park gelegen, tussen de velden Walvis en Vuurtoren, vindt u onze half verharde camperplaatsen. Het zijn er vier in totaal, dus wees wel op tijd met het boeken van uw camperplaats in Overijssel!

De voordelen van onze camperplaats in Overijssel

U kunt natuurlijk altijd op een normale kampeerplaats komen staan met uw camper, maar het is natuurlijk makkelijker om gebruik te maken van onze camperplaatsen! Hier kunt u makkelijk op en af rijden en de plaatsen zijn heerlijk verhard. De ideale camperplaats in Overijssel!

Onze camperplaatsen beschikken over:

  • 10 Ampère stroom met CEE stekker op de camperplaats
  • Water aan- en afvoerpunt, ook bij de plek!
  • TV aansluiting, zodat u ’s avonds heerlijk TV kunt kijken!
  • Dichtbij alle voorzieningen, zoals het restaurant en zwembad
  • En een chemisch toilet in de buurt!

Heerlijke camperplaats in Overijssel, op en top genieten!

Ons park beschikt over vele voorzieningen, waar u als gast gebruik van mag maken! Zo hebben wij een prachtige recreatieplas van 5 hectare groot met verschillende glijbanen en speeltoestellen! Ook kunt u heerlijk dineren in ons restaurant, of relaxen in onze Happy Fun Beach!

Naast de camperplaats, kunt u natuurlijk ook altijd op een normale kampeerplaats staan met uw camper. Dit komt omdat onze kampeerplaatsen op zandgrond staan, dus geen probleem! Maar als u liever wel op een camperplaats in Overijssel staat, dan adviseren we u wel op dit op tijd te boeken! Er zijn namelijk maar vier plaatsen, dus voor u het weet zijn ze weg!

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan mag u altijd contact met ons opnemen via 0523 - 638 260 of via stoetenslagh@capfun.com!

Zelden op zo'n rustig weekend gekampeerd. Topplek. Heerlijk - Meneer Heitbrink -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE