Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Camperplaatsen in Overijssel op 5 sterren camping Camperplaatsen in Overijssel op 5 sterren camping Camperplaatsen in Overijssel op 5 sterren camping Camperplaatsen in Overijssel op 5 sterren camping Camperplaatsen in Overijssel op 5 sterren camping
Elke dag een strandvakantie
Camperplaatsen in Overijssel op 5 sterren camping Camperplaatsen in Overijssel op 5 sterren camping Camperplaatsen in Overijssel op 5 sterren camping Camperplaatsen in Overijssel op 5 sterren camping Camperplaatsen in Overijssel op 5 sterren camping
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Camperplaatsen in Overijssel op 5 sterren camping

Nieuwe camperplaatsen in Overijssel op half verharding

Deze nieuwe halfverharde camperplaatsen in Overijssel beschikken over 10 Amp stroom, water aan en afvoer bij de plaats en TV aansluiting. U kunt gebruik maken van alle voorzieningen op de 5 sterren camping. Het tarief is gelijk aan een kampeerplaats, met uitzondering dat u per nacht kunt boeken

Daarnaast zijn onze camperplaatsen ook mogelijk op de kampeerplaatsen, omdat wij op zandgrond liggen hoeft u niet bang te zijn dat u vast komt te zitten.  Ook kunt u gewoon gebruik maken van een kampeerplaats met privé sanitair.

Een camperplaatsen in Overijssel kunt u beter van te voren boeken, om teleurstelling te voorkomen. Tijdens uw verblijf op de camperplaatsen in Overijssel kunt u uiteraard wel gebruik maken van het activiteiten programma dat bij ons geschikt is voor de kleinere en ook voor de oudere kinderen. Wij bieden een onderscheidend aanbod aan activiteiten. Zo hebben we voor de tieners een eigen ontmoetingsruimte de BOX waar de tieners elkaar kunnen ontmoeten bij de camperplaatsen in Overijssel.

Vakantiepark bied ook camperplaatsen in Overijssel!

Camperplaatsen zijn dus echt op alle kampeerplaatsen mogelijk, omdat de camping op zandgrond gelegen is, is dit geen probleem. U kunt zelfs een plaats uitzoeken direct bij de visvijver of de recreatieplas.

En wilt u ’s avond heerlijk laten verwennen in ons restaurant is dat uiteraard mogelijk, wij bieden een uitgebreide kaart met taps en daarnaast ook nog plateservice. Daarnaast hebben wij twee bowlingbanen en overdekte handboogschieten voor een gezellige avond tijdens uw verblijf. Kortom, wij bieden u volop mogelijkheden bij Vakantiepark het Stoetenslagh.

De mooiste camper plaatsen in Overijssel boekt u bij Vakantiepark het Stoetenslagh. Bovendien zijn er veel voorzieningen waardoor uw vakantie geweldig wordt!

Bent u op zoek naar camperplaatsen in Overijssel? Zoek niet verder! Kom naar Vakantiepark het Stoetenslagh en geniet van uw welverdiende vakantie op een park met veel voorzieningen en faciliteiten.