Zoover beoordelingen 8,0
Camping in Slagharen dichtbij het attractiepark Camping in Slagharen dichtbij het attractiepark Camping in Slagharen dichtbij het attractiepark Camping in Slagharen dichtbij het attractiepark Camping in Slagharen dichtbij het attractiepark
Camping in Slagharen dichtbij het attractiepark Camping in Slagharen dichtbij het attractiepark Camping in Slagharen dichtbij het attractiepark Camping in Slagharen dichtbij het attractiepark Camping in Slagharen dichtbij het attractiepark
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Heerlijk vakantie
  • Dagje naar Slagharen
  • Veel voorzieningen
  • Het hele seizoen

Camping in Slagharen dichtbij het attractiepark

Onze camping in Slagharen heeft alle voorzieningen die u verwacht!

Onze camping in Slagharen ligt op maar 4 km afstand van het Attractiepark! Wanneer u op vakantie gaat bij ons mag een dagje Attractiepark natuurlijk niet ontbreken!

Alle voordelen van een vakantie bij onze camping Slagharen op een rij:

  • De beste voorzieningen en faciliteiten
  • Uitgebreid activiteitenprogramma voor kinderen en tieners
  • Prachtig overdekt zwembad, compleet in strandthema
  • Ons restaurant, met tapaskaart en plateservice!
  • Indoor strand
  • Kortingskaarten voor Attractiepark Slagharen verkrijgbaar bij de receptie

Verblijf op onze camping in Slagharen en beleef een strandvakantie!

Wanneer u op vakantie gaat naar een camping kunt u ook genieten van de prachtige omgeving van de camping. De omgeving is prachtig want ons vakantiepark ligt in het mooie Vechtdal. Een gebied met prachtige bossen en mooie natuur. Natuurlijk kunt u hier heerlijk fietsen en wandelen.

Om uw vakantie op onze camping nog leuker te maken. Kunt u natuurlijk ook genieten van de vele activiteiten en voorzieningen van het park. U kunt op onze camping namelijk heerlijk zwemmen, in de recreatieplas of in het prachtige overdekte zwembad. Kom ook gezellig een avondje bowlen of boogschieten! Wij beschikken over twee bowling- en twee boogschietbanen! Ook mag tijdens uw vakantie lekker eten natuurlijk niet ontbreken. Kom heerlijk eten in ons restaurant. Geniet dan van een heerlijk drankje op ons ruime terras. Bovendien heeft u dan een prachtig uitzicht over onze 5 ha grote recreatieplas!

Super leuke activiteiten op camping Slagharen!

Het animatie team organiseert voor kinderen en tieners leuke sport- en spelactiviteiten. Ook wordt er op onze camping Slagharen iedere avond leuke activiteiten georganiseerd met o.a. muziek en vermaak in ons indoor strand.

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

De kinderen zag je de hele dag niet.... Dus zelf ook vakantie. - Familie Sjoers -