Camping in Slagharen dichtbij het attractiepark Camping in Slagharen dichtbij het attractiepark Camping in Slagharen dichtbij het attractiepark Camping in Slagharen dichtbij het attractiepark Camping in Slagharen dichtbij het attractiepark
Boeken

Reserveren

t/m
  • Heerlijk vakantie
  • Dagje naar Slagharen
  • Veel voorzieningen
  • Het hele seizoen

Camping in Slagharen dichtbij het attractiepark

Onze camping in Slagharen heeft alle voorzieningen die u verwacht!

Onze camping in Slagharen ligt op maar 4 km afstand van het Attractiepark! Wanneer u op vakantie gaat bij ons mag een dagje Attractiepark natuurlijk niet ontbreken!

Alle voordelen van een vakantie bij onze camping Slagharen op een rij:

Verblijf op onze camping in Slagharen en beleef een strandvakantie!

Wanneer u op vakantie gaat naar de beste camping van Nederland kunt u ook genieten van de prachtige omgeving van Slagharen. De omgeving is prachtig want ons vakantiepark ligt in het mooie Vechtdal. Een gebied met prachtige bossen en mooie natuur. Natuurlijk kunt u hier heerlijk fietsen en wandelen.

Om uw vakantie op onze camping nog leuker te maken. Kunt u natuurlijk ook genieten van de vele activiteiten en voorzieningen van het park. U kunt op onze camping namelijk heerlijk zwemmen, in de recreatieplas of in het prachtige overdekte zwembad. Kom ook gezellig een avondje bowlen of boogschieten! Wij beschikken over twee bowling- en twee boogschietbanen! Ook mag tijdens uw vakantie lekker eten natuurlijk niet ontbreken. Kom heerlijk eten in ons restaurant. Geniet dan van een heerlijk drankje op ons ruime terras. Bovendien heeft u dan een prachtig uitzicht over onze 5 ha grote recreatieplas!

Super leuke activiteiten op camping Slagharen!

Het animatie team organiseert voor kinderen en tieners leuke sport- en spelactiviteiten. Ook wordt er op onze camping Slagharen iedere avond leuke activiteiten georganiseerd met o.a. muziek en vermaak in ons indoor strand.

In Slagharen zelf zijn ook vele leuke activiteiten te ondernemen; zowel voor kinderen als volwassenen, het attractiepark is zeker niet het enige wat er te doen is! Er is namelijk een overdekte Zwarte markt waar u kunt winkelen. Deze markt heeft 150 kramen, veel shopplezier dus! Ook zijn er mooie musea te bezoeken of wandelingen en fietstochten af te leggen. Onze medewerkers van de receptie kunnen u natuurlijk ook adviseren over leuke uitjes in de buurt. Zij helpen u graag verder!

Heerlijk genoten samen met mijn gezin! Prettige voorzieningen en prachtig om te zien hoe het animatieteam met de kinderen omgaat! - Christel uit Arnhem -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE