Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Camping in Overijssel met 5 sterren voorzieningen Camping in Overijssel met 5 sterren voorzieningen Camping in Overijssel met 5 sterren voorzieningen Camping in Overijssel met 5 sterren voorzieningen Camping in Overijssel met 5 sterren voorzieningen
Elke dag een strandvakantie
Camping in Overijssel met 5 sterren voorzieningen Camping in Overijssel met 5 sterren voorzieningen Camping in Overijssel met 5 sterren voorzieningen Camping in Overijssel met 5 sterren voorzieningen Camping in Overijssel met 5 sterren voorzieningen
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Camping in Overijssel met 5 sterren voorzieningen

Is dat een camping in Overijssel waar u wilt boeken?

Bent u er al uit waar u uw vakantie wilt doorbrengen en welke camping in Overijssel het gaat worden? Of gaat u toch liever naar de kust? Bekijk eens wat vakantiepark het Stoetenslagh te bieden heeft! U beleeft bij het Stoetenslagh namelijk een verrassende strandvakantie op een camping Overijssel! Zon, zand, water, tijd met het gezin en veel gezelligheid!

Wilt u weten waarom een vakantie bij onze camping in Overijssel het allerleukste is? We hebben alles even op een rijtje gezet:

  • Er is een grote recreatieplas met waterglijbanen en Tubby Splash bij camping Overijssel!
  • Dankzij indoor strand Happy Fun Beach wordt de vakantie altijd een groot succes, weer of geen weer! Het indoor strand heeft twee grote beachvolleybalvelden, palmboom klimmen, springkussen, speeltoestel, veel zand en gezellige horeca!
  • Kom zwemmen in het overdekte zwembad, geheel in strandthema bij camping Overijssel! Een super beleving!
  • Ook bowlen en boogschieten behoren tot de mogelijkheden!
  • Er is een geweldig activiteiten programma met veel sport en spelactiviteiten. Daarnaast zijn er veel activiteiten die u zelf kunt reserveren. U kunt dus zelf bepalen wanneer u een activiteit kunt doen. Deze activiteiten kunt u gratis reserveren (op een paar activiteiten na).
  • In juli en augustus is onze camping in Overijssel een geweldige tienercamping!

U leest het al. Onze camping in Overijssel heeft alles in huis om er een fantastische vakantie van te maken!

Geweldige camping in Overijssel voor gezinnen met kinderen en tieners!

Op onze camping in Overijssel kunt u kamperen of een prachtige accommodatie huren. Bovendien kunt u op prachtige ruime kampeervelden kamperen! Ook kamperen aan het water is mogelijk! Hierdoor beleeft u een unieke en verrassende strandvakantie in Overijssel. Wilt u graag uw hond meenemen? Ook deze is welkom op ons vakantiepark. U kunt uw hond meenemen tijdens het kamperen maar ook in 12 chalets zijn honden toegestaan!

Naast kamperen zijn er ook prachtige chalets en kampeertenten. U heeft dus een ruime keuze aan verschillende accommodaties op onze camping Overijssel. Dit gaat van basic tot aan de luxe! Ook bij de accommodaties is het mogelijk om een geweldige strandvakantie te beleven. Kies voor een prachtige moderne strandchalet, een luxe kampeertent of tentlodge. Bij al deze accommodaties verblijft u aan het strand van de recreatieplas. Een geweldige strandvakantie dus!

Wilt u meer weten over onze camping in Overijssel? Neem contact met ons op! U kunt ons bereiken op 0523-638260 of stuur een mail naar info@stoetenslagh.nl