Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Camping meivakantie om even helemaal weg te zijn Camping meivakantie om even helemaal weg te zijn Camping meivakantie om even helemaal weg te zijn Camping meivakantie om even helemaal weg te zijn Camping meivakantie om even helemaal weg te zijn
Elke dag een strandvakantie
Camping meivakantie om even helemaal weg te zijn Camping meivakantie om even helemaal weg te zijn Camping meivakantie om even helemaal weg te zijn Camping meivakantie om even helemaal weg te zijn Camping meivakantie om even helemaal weg te zijn
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Camping meivakantie om even helemaal weg te zijn

Vijf sterren camping meivakantie in Overijssel

Voor gezinnen met kinderen en tieners bieden wij een mooie camping meivakantie. Een camping in de meivakantie met een overdekt zwembad en ook een indoor strand, uniek in Nederland. Ook heeft onze camping  activiteiten voor alle leeftijden, maar ook juist voor de tieners.

Op onze camping kunt u naast kamperen ook een luxe chalet of tent huren. Door het ruime aanbod aan verhuur accommodaties is er altijd wel iets voor elk wat wils. Wij bieden een verrassende strandvakantie in Overijssel, dit is een unieke belevenis in Nederland die u nergens anders kunt boeken. Er zijn verhuuraccommodaties en kampeerplaatsen direct aan de recreatieplas. Het hele park is in het thema strandvakantie aangekleed van sanitairgebouwen tot bewegwijzering!

Onze camping is in de meivakantie geweldig om er even kort tussen uit te zijn. Bovendien kunt u genieten van een ontspannen vakantie met veel voorzieningen. Veel ruimte en comfort en luxe op de camping indien u bij ons boekt voor een camping meivakantie.

Wilt u een top camping meivakantie boek dan een accommodatie!

De chalet zijn er te huur in allerlei types en tegen allerlei prijzen kortom voor elk wat wils De luxe chalets op de camping  hebben vaatwasser en een half overdekt terras. Dus ook ruim aanbod in  de verhuur op de camping want naast chalets hebben we ook nog luxe kampeertenten direct aan de recreatieplas. Dit is echt bijzonder op een camping maar ook een unieke belevenis op onze camping in Overijssel. Een uitgebreid activiteiten programma is op de camping in de  meivakantie uiteraard aanwezig en word door de Fun brigade georganiseerd. Daarnaast hebben we ook veel activiteiten te huur zoals palmboom klimmen of kajakken. Maar ook zijn er beach volleyvelden en pannavelden.  En heerlijk uit eten is ook te regelen in ons tapasrestaurant, waar ook plateservice mogelijk is.
Kortom boek uw camping in de meivakantie bij ons!