Zoover beoordelingen 8,0
Camping seizoenplaatsen op ANWB 5 sterren camping Camping seizoenplaatsen op ANWB 5 sterren camping Camping seizoenplaatsen op ANWB 5 sterren camping Camping seizoenplaatsen op ANWB 5 sterren camping Camping seizoenplaatsen op ANWB 5 sterren camping
Camping seizoenplaatsen op ANWB 5 sterren camping Camping seizoenplaatsen op ANWB 5 sterren camping Camping seizoenplaatsen op ANWB 5 sterren camping Camping seizoenplaatsen op ANWB 5 sterren camping Camping seizoenplaatsen op ANWB 5 sterren camping
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
 • Strandvakantie
 • Overdekt zwembad
 • Uniek indoor strand
 • Gratis WIFI

Camping seizoenplaatsen op ANWB 5 sterren camping

Camping seizoenplaatsen: genieten van de beste voorzieningen!

Ook bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh kunt u genieten van een camping seizoenplaatsen! Daarnaast boekt u op een vijf sterren camping met veel voorzieningen. Maar ook leuke activiteiten tijdens de vakanties? Daarom bent u bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh bent u aan het juiste adres voor een camping seizoenplaats!

Seizoenplaats arrangement voor € 2150,- (inclusief 2 personen)

Bij ons is dit bedrag inclusief 2 personen, overheidsheffingen (€ 162,96),  1 hoofd kampeermiddel, 2 bijzettentjes, WIFI (beperkt), TV signaal en gebruik zwembad.
Daarnaast is dit tarief exclusief: extra personen € 120,- p.p., verbruik elektra € 0,33 per Kwh. borg energie, gebruik douche € 0,50 per 4 minuten, borg douchesleutel € 15,00 (eventueel meerdere mogelijk), hond evt.

Al onze camping seizoenplaatsen hebben 10 Amp. stroom, TV aansluiting en water aan en afvoer op de plaats. U bent dus van alle gemakken voorzien bij uw kampeerplaats.
U kunt een camping seizoenplaatsen kiezen op de volgende velden:

 • Kampeerplaatsen van 120 m2 op veld Schelp (huisdieren toegestaan € 90,00 max. 3 huisdieren)
 • Kampeerplaatsen van 140 m2 op veld Dolfijn (zonder huisdier)

Boek een seizoenplaats zonder hond

Camping seizoenplaatsen met veel activiteiten voor gezinnen!

Ook kunt u tijdens  een camping seizoenplaatsen kunt u op ons vakantiepark genieten van de rust buiten de schoolvakanties. Tijdens de vakantieperiodes zijn wij een fantastisch vakantiepark voor gezinnen met kinderen en vooral de zomervakantie is fantastisch voor tieners! In de zomervakantie zijn wij een geweldige tienercamping met een zeer uitgebreid programma voor tieners.

Wij bieden in de periode van de seizoenplaatsen animatie in de volgende periodes; Pasen, Meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren, de zomervakantie en alle weekenden tijdens het seizoen. Uw kinderen zullen zich dan geen moment vervelen! Natuurlijk zijn er nog meer voorzieningen waardoor de camping seizoenplaatsen op vakantiepark Capfun het Stoetenslagh geweldig is:

 • Veel overdekte voorzieningen zoals een indoorstrand en overdekt zwembad
 • 5 ha strand met een unieke strand belevenis
 • 5 sterren voorzieningen
 • In juli en augustus een aquapark op de recreatieplas
 • Bowlen en boogschieten behoren tot de mogelijkheden
 • Gezellig tapasrestaurant met heerlijke gerechten
Meer info over onze camping seizoenplaatsen:

Onze camping seizoenplaatsen hebben u veel te bieden. U kunt heerlijk genieten van het mooie weer op het strand van onze prachtige recreatieplas met een van de camping seizoenplaatsen. Is het minder mooi weer? Geen probleem! Dankzij onze overdekte voorzieningen zal gebruik van een van de camping niet in het water vallen. Gebruik van een van de camping seizoenplaatsen is dus altijd een goede keus omdat u niet afhankelijk bent van het weer!

Wilt u uw hond meenemen naar onze camping? Dat kan! Op veld Schelp zijn camping seizoenplaatsen waar uw hond is toegestaan.

Wilt u meer weten over ons vakantiepark? U kunt ons mailen stoetenslagh@capfun.com of bel ons 0523 - 638 260.

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

We hebben het erg naar ons zin gehad. Voor iedereen wat te doen. - Familie Bakker -