Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

WiFi op camping

WIFI op camping het Stoetenslagh: Gratis internet over de hele camping!

Bij vakantiepark het Stoetenslagh kunt u gratis gebruik maken van de WIFI op camping. Tijdens uw vakantie kunt u onbeperkt gebruik maken van de WIFI op de camping het Stoetenslagh. U kunt snel even uw mail controleren en alle andere zaken regelen waar u internet voor nodig bent. Bovendien kunt u even lekker ontspannen met uw laptop, tablet of telefoon. Ook is het voor de jeugd natuurlijk steeds belangrijk om WIFI te hebben wanneer zij op vakantie gaan.

Bij ons kunt u onbeperkt gebruik maken van de WIFI op camping het Stoetenslagh.

Er is steeds meer vraag naar WIFI op de camping bij vakantiepark het Stoetenslagh. Hier willen wij graag op inspelen en  daarnaast hoort internet in deze tijd er gewoon bij! Ook heeft de WIFI op de camping het Stoetenslagh een goede mastdichtheid voor de mobiele applicaties op het terrein. Ook hebben wij een eigen app, hiermee kunt u gemakkelijk ons animatieprogramma bekijken, kijken wat de weersverwachtingen zijn, wat er allemaal te doen is in de omgeving en nog veel meer. Super handig! Maak dus gebruik van de WIFI op de camping het Stoetenslagh.

Lekker even tijdens de koffie gebruik maken van de WIFI op de camping het Stoetenslagh. Ook kunt u met de WIFI op camping het Stoetenslagh contact houden met uw vrienden en familie op Facebook en Twitter en vertel ze wat u van onze camping vindt en wat uw ervaringen zijn! Natuurlijk houden wij u ook via Facebook op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Het is dus handig dat u WIFI op camping het Stoetenslagh heeft.

Kom naar Vakantiepark het Stoetenslagh en geniet van een heerlijke vakantie met WIFI op camping het Stoetenslagh!

LET OP! om teleurstelling te voorkomen, het gebruik van WIFI op camping is gratis, maar door omgevingsfactoren is de verbinding nooit zoals u thuis gewend bent! Wij geven dan ook duidelijk aan dat ons internet op het terrein niet geschikt is voor werkdoeleinden. In het hoofdgebouw waar een vaste omgeving is, is dit wel mogelijk

Tijdens uw vakantie kunt u onbeperkt gebruik maken van de WIFI op camping het Stoetenslagh. Informeer naar de mogelijkheden bij de receptie.

Bij Vakantiepark het Stoetenslagh kunt u altijd betaalbaar kamperen. Daarnaast hebben wij WIFI op camping het Stoetenslagh. Bekijk ons aanbod en laat u verrassen!

Bij ons kunt u genieten van geweldige voorzieningen, leuke activiteiten voor jong en oud, van de mooie kampeerplaatsen en WIFI op camping het Stoetenslagh. U beleeft bij Vakantiepark het Stoetenslagh altijd een verrassende strandvakantie!