Wifi op Vakantiepark het Stoetenslagh Wifi op Vakantiepark het Stoetenslagh Wifi op Vakantiepark het Stoetenslagh Wifi op Vakantiepark het Stoetenslagh Wifi op Vakantiepark het Stoetenslagh
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Wifi op Vakantiepark het Stoetenslagh

Wifi op Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh, helemaal gratis!

Tijdens uw vakantie kunt u gratis gebruik maken van de Wifi op Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh. De Wifi is onbeperkt, en voor recreatief gebruik. U kunt snel even uw mail controleren en alle andere zaken regelen waar u internet voor nodig bent. Bovendien kunt u even lekker ontspannen met uw laptop, tablet of telefoon. Ook is het voor de kinderen en tieners natuurlijk steeds belangrijker om Wifi te hebben wanneer zij op vakantie gaan.

Bij ons kunt u onbeperkt gebruik maken van de Wifi

Er is steeds meer vraag naar Wifi. Hier willen wij graag op inspelen en  daarnaast hoort internet in deze tijd er gewoon bij! Ook heeft de WIFI op Vakantiepark het Stoetenslagh een goede mastdichtheid voor de mobiele applicaties op het terrein. Ook hebben wij een eigen app, hiermee kunt u gemakkelijk ons animatieprogramma bekijken, kijken wat de weersverwachtingen zijn, wat er allemaal te doen is in de omgeving en nog veel meer. Super handig! Maak dus gebruik van de WIFI op de camping het Stoetenslagh.

Lekker even tijdens de koffie gebruik maken van het internet op de camping het Stoetenslagh. Ook kunt u met de Wifi op Vakantiepark het Stoetenslagh contact houden met uw vrienden en familie op Facebook en Twitter en vertel ze wat u van onze camping vindt en wat uw ervaringen zijn! Natuurlijk houden wij u ook via Facebook op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Het is dus handig dat u WIFI op camping het Stoetenslagh heeft.

Kom naar Vakantiepark het Stoetenslagh en geniet van een heerlijke vakantie met Wifi op camping het Stoetenslagh!

LET OP! om teleurstelling te voorkomen, het gebruik van internet op onze camping is gratis, maar door omgevingsfactoren is de verbinding nooit zoals u thuis gewend bent! Wij geven dan ook duidelijk aan dat ons internet op het terrein niet geschikt is voor werkdoeleinden. In het hoofdgebouw waar een vaste omgeving is, is dit wel mogelijk.

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE