Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Camping met animatie, super gave activiteiten voor alle leeftijden Camping met animatie, super gave activiteiten voor alle leeftijden Camping met animatie, super gave activiteiten voor alle leeftijden Camping met animatie, super gave activiteiten voor alle leeftijden Camping met animatie, super gave activiteiten voor alle leeftijden
Elke dag een strandvakantie
Camping met animatie, super gave activiteiten voor alle leeftijden Camping met animatie, super gave activiteiten voor alle leeftijden Camping met animatie, super gave activiteiten voor alle leeftijden Camping met animatie, super gave activiteiten voor alle leeftijden Camping met animatie, super gave activiteiten voor alle leeftijden
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Camping met animatie, super gave activiteiten voor alle leeftijden

Bent u op zoek naar een camping met animatie, waarbij u zeker weet dat uw kinderen zich geen moment zullen vervelen? Bij vakantiepark het Stoetenslagh zullen de kinderen een onvergetelijke vakantie beleven. En wanneer de kinderen genieten, genieten de ouders ook! Bekijk daarom eens het aanbod op onze camping met animatie!

Een verrassende strandvakantie op onze camping met animatie

Vakantiepark het Stoetenslagh staat geheel in het teken van strand, dit vindt u op het hele park terug. U beleeft dus een echte strandvakantie in Overijssel! Ook wanneer het weer wat minder mooi is. Er is namelijk een groot indoor strand (de Happy Fun Beach) waar veel activiteiten plaatsvinden, zowel indoor– als outdooractiviteiten.

Wat bieden wij zoal aan activiteiten (voorbeeld):

  • Gave outdooractiviteiten zoals: survival, palmboom klimmen, obstacle run. Maar ook beach knotshockey, levend stratego en nog veel meer!
  • Sportactiviteiten: dodgeball, basketbal, pannatoernooi, voetbal toernooi, beachvolleybal
  • Spelactiviteiten: lasergame, vlaggenroof, wie is de mol, Giga chaos game en natuurlijk meer!
  • Avondactiviteiten: karaoke, muzikale avonden, beachparty, grote Happy Fun show, minute to win it, bingo en meer..

U leest het al, op onze camping met animatie is genoeg te doen. Heeft u naast tieners ook jonge kinderen? Ook daarvoor worden leuke activiteiten georganiseerd. Iedere ochtend kunnen de kids naar de Kidsclub waar ze kunnen knutselen, spelletjes doen, zingen dansen en avonturen beleven met Joepie de Kikker. Ook is er dagelijks de KidsSunset, de kinderdisco!

Voor de actuele activiteiten houdt u onze pagina met het activiteitenprogramma in de gaten!

Veel voorzieningen op onze camping met animatie

  • Er is een grote recreatieplas met zandstrand, waterglijbanen, Tubby Splash. En in de maanden juli en augustus een Aquapark!
  • Dankzij het indoor strand beleeft u ook een strandvakantie wanneer het weer wat minder is!
  • We bieden gave indoor en outdoor activiteiten, zelfs palmboom klimmen is mogelijk!
  • Kom ook zwemmen in het indoor zwembad, geheel in strandthema!
  • Een echte aanrader tijdens de vakantie: een avondje eten in ons sfeervolle tapasrestaurant.
  • Bowlen en boogschieten is ook mogelijk op onze camping met animatie!

Lijkt u het wel wat om op vakantie te gaan op onze camping met animatie? U kunt kamperen op prachtige kampeerplekken of huur een prachtige moderne chalet. Er is voor ieder budget en iedere wens een geschikte vakantie te boeken. Geweldig voor gezinnen met kinderen en tieners!

Wilt u meer weten over onze camping met animatie? Stuur een mail naar info@stoetenslagh.nl of bel 0523 - 638 260

Graag tot ziens bij vakantiepark het Stoetenslagh!