Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Camping met disco Overijssel, leuk voor uw tieners Camping met disco Overijssel, leuk voor uw tieners Camping met disco Overijssel, leuk voor uw tieners Camping met disco Overijssel, leuk voor uw tieners Camping met disco Overijssel, leuk voor uw tieners
Elke dag een strandvakantie
Camping met disco Overijssel, leuk voor uw tieners Camping met disco Overijssel, leuk voor uw tieners Camping met disco Overijssel, leuk voor uw tieners Camping met disco Overijssel, leuk voor uw tieners Camping met disco Overijssel, leuk voor uw tieners
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Camping met disco Overijssel, leuk voor uw tieners

Zoekt u naar een camping met disco Overijssel

Wij zijn een camping met disco Overijssel voor uw tieners tijdens de vakantie dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij bieden veel voorzieningen voor het hele gezin en ook voor de tieners. Tieners willen tijdens hun verblijf met veel leeftijdsgenoten optrekken en dat is precies wat wij bieden als.

De voordelen op een rijtje van onze camping met disco Overijssel:

  • Veel leeftijdsgenoten
  • aparte jeugdruimte de BOX waar elke avond muziek is
  • Overdag een strandvakantie voor de tieners
  • Veel activiteiten zoals: waterpark in juli en augustus, 2 waterglijbanen, beachvolleybalvelden, pannavelden

Camping met disco Overijssel vakantiepark het Stoetenslagh

Kortom heeft u ook tieners die mee gaan op vakantie dan bent u bij onze camping met disco in Overijssel aan het goede adres. Overdag kunnen de tiener zich vermaken in de Happy Fun Beach en ’s avonds in de BOX. Als de tieners mee gaan op vakantie zoekt u uiteraard een camping met disco Overijssel. Wij zijn de enige camping met disco Overijssel voor gezinnen met kinderen én tieners. De disco op onze camping met camping met eigen disco in Overijssel elke avond geopend in de officiële schoolvakantieperioden. Tevens is er elke avond toezicht tijden de disco avonden om de overlast te beperken.

Naast de disco hebben we ook voldoende activiteiten voor de kinderen en we hebben voor de tieners stoere activiteiten zoals kajakpolo. Kortom iedereen kan zich vermaken op onze camping tijdens uw vakantie. Naast kamperen kunt u ook diverse soorten accommodaties huren op vakantiepark. We zijn niet voor niets de leukste best camping voor gezinnen met kinderen en tieners. Wij zijn ook de enige ANWB Top camping met disco Overijssel hierdoor maken wij u de keuze om een vakantie te boeken op een camping met disco Overijssel wel erg makkelijk!

Bij Vakantiepark het Stoetenslagh hebben we een overdekt zwembad met strandthema. Tevens is er een 5 ha. grote recreatieplas met “tubby splash” glijbaan.

Op onze vijf sterren camping kunt u genieten van geweldige voorzieningen, leuke activiteiten voor jong en oud, van de mooie kampeerplaatsen en natuurlijk van onze mooie recreatieplas. U beleeft bij Vakantiepark het Stoetenslagh een verrassende strandvakantie! U hoeft dus niet naar een ACSI camping in Overijssel.