Camping met disco Overijssel, leuk voor uw tieners Camping met disco Overijssel, leuk voor uw tieners Camping met disco Overijssel, leuk voor uw tieners Camping met disco Overijssel, leuk voor uw tieners Camping met disco Overijssel, leuk voor uw tieners
Boeken

Reserveren

t/m
  • Veel tieners op het park
  • Elke avond disco en chill
  • Veel voorzieningen
  • Kamperen en accommodaties!

Camping met disco Overijssel, leuk voor uw tieners

Zoekt u naar een camping met disco Overijssel?

Zoekt u een leuke camping voor uw tieners? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij bieden veel voorzieningen voor het hele gezin en ook voor de tieners. Tieners willen tijdens hun verblijf met veel leeftijdsgenoten optrekken en dat is precies wat wij bieden als camping met disco Overijssel!

De voordelen op een rijtje van onze camping:

  • Veel leeftijdsgenoten
  • aparte jeugdruimte de BOX waar elke avond muziek is
  • Overdag een strandvakantie voor de tieners
  • Veel activiteiten zoals: waterpark in juli en augustus en 5 waterglijbanen.

Camping met disco Overijssel vakantiepark het Stoetenslagh

Kortom heeft u ook tieners die mee gaan op vakantie dan bent u bij onze camping aan het goede adres. Overdag kunnen de tiener zich vermaken in de Happy Fun Beach en ’s avonds in de BOX, hier kunnen ze veel leeftijdsgenoten leren kennen. Als de tieners mee gaan op vakantie zoekt u uiteraard een camping met leuke faciliteiten voor uw tieners. Wij zijn de enige camping met disco Overijssel voor gezinnen met kinderen én tieners. De disco op camping met disco in Overijssel elke avond geopend in de officiële schoolvakantieperioden. Tevens is er elke avond toezicht tijden de disco avonden om de overlast te beperken.

Naast de disco hebben we ook voldoende activiteiten voor de kinderen en we hebben voor de tieners stoere activiteiten zoals kajakpolo. Kortom iedereen kan zich vermaken op onze camping. Naast kamperen kunt u ook diverse soorten accommodaties huren op vakantiepark. We zijn niet voor niets de leukste best camping voor gezinnen met kinderen en tieners. Wij zijn ook de enige ANWB Top camping met een disco, hierdoor maken wij u de keuze om uw vakantie bij ons te boeken wel erg makkelijk!

We hebben het erg naar ons zin gehad. Voor iedereen wat te doen. - Familie Bakker -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE