Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Zwemles in Hardenberg bij erkende zwemschool Zwemles in Hardenberg bij erkende zwemschool Zwemles in Hardenberg bij erkende zwemschool Zwemles in Hardenberg bij erkende zwemschool Zwemles in Hardenberg bij erkende zwemschool
Elke dag een strandvakantie
Zwemles in Hardenberg bij erkende zwemschool Zwemles in Hardenberg bij erkende zwemschool Zwemles in Hardenberg bij erkende zwemschool Zwemles in Hardenberg bij erkende zwemschool Zwemles in Hardenberg bij erkende zwemschool
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Zwemles in Hardenberg bij erkende zwemschool

Zwemles in Hardenberg kan bij Vakantiepark het Stoetenslagh!

Wilt u uw kind opgeven voor zwemles in Hardenberg? Geef uw kind op om bij ons zwembad les te laten nemen dit kan bij zwemschool de walvis. Omdat ons zwembad is erg mooi, de kinderen zullen het geweldig vinden! Voor het opgeven voor zwemles kunt u terecht bij zwemschool de Walvis.

Zwemles in ons zwembad wordt gegeven door zwemschool de Walvis. Op spelenderwijs leren de kinderen zwemmen bij zwemles via deze zwemschool. Naast goed leren zwemmen is het belangrijk dat de kinderen leren overleven in het water. Kinderen moeten zich kunnen redden wanneer zij bijvoorbeeld in het water vallen.

Zwemles in Hardenberg met veel aandacht voor uw kind

Daarom kunt u uw kind bij de zwemschool opgeven voor het traject Survival ABC van zwemschool de Walvis.  Bij de zwemschool wordt er vanaf diploma B geoefend met het thema ” help je vriendje/ help je vriendinnetje.” Hierdoor leren kinderen bij zwemles in Hardenberg goed zwemmen op een leuke wijze. Daarnaast is goede persoonlijke begeleiding is hierbij belangrijk. De zwemles in Hardenberg wordt gegeven aan kinderen vanaf 4,5 jaar. Uw kind zal ingedeeld worden in een groep met leeftijdsgenootjes. De zwemles in Hardenberg wordt dan ook in verschillende leeftijdsgroepen gegeven. Extra leuk!

Zwemmen bij Vakantiepark het Stoetenslagh is een feest, uw kinderen zullen het geweldig vinden bij ons zwembad. Ook zijn de zwemlessen die verzorgd worden door zwemschool de Walvis erg leuk!

De zwemschool gebuikt onze locatie, en regelt de verdere planning en inschrijving, dus voor vragen kunt u het beste bij de zwemschool terecht

Wilt u meer weten over zwemles in Hardenberg en zwemschool de Walvis of wilt u uw kind inschrijven?

>> Kijk hier voor meer informatie of bel naar de zwemschool 0621-856632

Bij ons mooie zwembad met strandthema kunt u naast recreatief zwemmen ook terecht voor zwemles Hardenberg. Informeer naar de mogelijkheden of kom langs!

Bij zwembad Hardenberg bent u altijd welkom, ook als u geen gast bent op ons vakantiepark. Teven wordt er zwemles in Hardenberg verzorgt door zwemschool de Walvis.