camping zwembadcamping zwembad

Camping zwembad

U beleeft de leukste vakantie op ons vakantiepark met camping zwembad!

Bent u op zoek naar een vakantiepark met zwembad? Een zwembad mag natuurlijk niet ontbreken tijdens uw vakantie! vakantiepark het Stoetenslagh heeft een prachtig camping zwembad waar u uren kunt zwemmen met uw kinderen!

We hebben de leukste weetjes over ons zwembad op een rijtje gezet:

  • Uniek zwembad geheel ingericht met piratendecor.  Ook staan er in het zwembad palmbomen, die voor een gezellige en tropische sfeer zorgen.
  • Het unieke aan ons zwembad is dat er om het bad zand (grof) ligt. Wij hebben geen tegels om het bad maar een kiezelstrand en speelzand voor de kinderen. Dit ziet er prachtig uit! Omdat de kiezelsteentjes voor sommige gasten hinderlijk zijn, mag u in het zwembad badschoenen dragen.
  • In ons zwembad is een stroomversnelling, bubbelbank en ook een ondiep gedeelte voor de kleine kinderen.
  • De watertemperatuur is 28,5 graden en de omgevingstemperatuur is 1 graad hoger!
  • Vanuit ons camping zwembad heeft u een prachtig panoramisch uitzicht over de recreatieplas.

Uniek camping zwembad, geheel aangekleed in strandthema!

Wij denken aan de toekomst! Daarom is ons zwembad in het kader van duurzaamheid gebouwd. Ons camping zwembad wordt door middel van een warmtepomp verwarmd. Ook wordt er in het camping zwembad geen chloor maar zoutelectrolyse gebruikt. Het voordeel hiervan is dat hiervoor geen chloortransport nodig is en het irriteert veel minder aan uw ogen!

In ons camping zwembad is door de weeks elke dag buiten de schoolvakanties van 16.00 uur tot 19.00 zwemles. Maar ook in de herfstvakantie is er zwemles bij camping zwembad het Stoetenslagh! Tijdens de zwemlessen is het zwembad gesloten voor gasten en andere zwemmers.

 

De leukste vakantie beleeft u op een vakantiepark met camping zwembad. Wij hebben een prachtig camping zwembad waar u heerlijk kunt zwemmen met het hele gezin. In het camping zwembad is het strandthema duidelijk zichtbaar. Rondom het bad ligt kiezelstrand waardoor u het echte strandgevoel beleeft.

Bij een camping zwembad beleeft u de leukste vakantie. Daarom boekt u uw vakantie bij vakantiepark het Stoetenslagh. Op onze camping hebben wij een prachtig overdekt camping zwembad met strandthema. Ons camping zwembad is leuk voor het hele gezin.

Zoekt u een vakantie met camping zwembad? Boek dan snel uw vakantie bij vakantiepark het Stoetenslagh en beleef een heerlijke vakantie waarbij u heerlijk kunt zwemmen in het camping zwembad. Naast zwemmen in ons camping zwembad ook in de grote recreatieplas zwemmen met waterglijbanen en Tubby Splash.

 

Camping zwembad - camping zwembad
camping zwembad
Camping zwembad - Camping zwembad
Camping zwembad
Als eerste in Nederland, uniek Overdekt strand Voor een verrassende overdekte strandvakantie!
Beoordeling
89%

89% beveelt Vakantiepark het Stoetenslagh aan.

Met een gemiddeld cijfer van 7,8

Vakantiepark het Stoetenslagh BV
Elfde wijk 42 | 7797 HH Rheezerveen - Hardenberg - T. 0523 - 638 260
KvK Zwolle nr. 05022199 BTW nr. NL8203.35.617.B.01