camping zwembadcamping zwembad

Camping zwembad

U beleeft de leukste vakantie op ons vakantiepark met camping zwembad!

Camping zwembad - camping zwembad
camping zwembad
Camping zwembad - Camping zwembad
Camping zwembad

Bij vakantiepark het Stoetenslagh beleeft u de leukste vakantie met het hele gezin. Speciaal voor de gasten hebben wij de mooiste voorzieningen en de beste service.  Wij hebben met ons camping zwembad iets unieks gemaakt! Geheel in het teken van een strandvakantie in Overijssel is het camping zwembad van een strandbelevenis voorzien.

Ons camping zwembad heeft geweldige voorzieningen en is geheel aangekleed in strandthema. We hebben de leukste weetjes over ons zwembad op een rijtje gezet:

  • Ons zwembad is uniek en is geheel ingericht met een piratendecor.  Ook staan er in het zwembad palmbomen, die voor een gezellige en tropische sfeer zorgen.
  • Het unieke aan ons zwembad is: om het bad liggen geen tegels maar ligt zand (grof). Er liggen dus geen tegels om het bad maar een kiezelstrand en speelzand voor de kinderen.  Ons zwembad is veel besproken.  Omdat de kiezelsteentjes voor sommige gasten hinderlijk zijn, mag u in het zwembad badschoenen dragen.
  • In ons zwembad is een stroomversnelling, bubbelbank en ook een ondiep gedeelte voor de kleine kinderen.
  • De watertemperatuur is 28,5 graden en de omgevingstemperatuur is 1 graad hoger!
  • Vanuit ons camping zwembad heeft u een prachtig panoramisch uitzicht over de recreatieplas.

Bij ons vindt u een uniek camping zwembad op onze gezinscamping in Overijssel.

Omdat wij ook aan de toekomst denken is het ons zwembad in het kader van duurzaamheid gebouwd. Ons camping zwembad wordt dan ook door middel van een warmtepomp verwarmd. Ook wordt er in het camping zwembad geen chloor maar zoutelectrolyse gebruikt,  hierdoor krijgt u minder geïrriteerde ogen en is geen chloortransport nodig.

In ons camping zwembad is door de weeks elke dag buiten de schoolvakanties van 16.00 uur tot 19.00 zwemles. Maar ook in de herfstvakantie is er zwemles bij camping zwembad het Stoetenslagh! Tijdens de zwemlessen is het zwembad gesloten voor gasten en andere zwemmers.

 

De leukste vakantie beleeft u op een vakantiepark met camping zwembad. Wij hebben een prachtig camping zwembad waar u heerlijk kunt zwemmen met het hele gezin. In het camping zwembad is het strandthema duidelijk zichtbaar. Rondom het bad ligt kiezelstrand waardoor u het echte strandgevoel beleeft.

Bij een camping zwembad beleeft u de leukste vakantie. Daarom boekt u uw vakantie bij vakantiepark het Stoetenslagh. Op onze camping hebben wij een prachtig overdekt camping zwembad met strandthema. Ons camping zwembad is leuk voor het hele gezin.

Zoekt u een vakantie met camping zwembad? Boek dan snel uw vakantie bij vakantiepark het Stoetenslagh en beleef een heerlijke vakantie waarbij u heerlijk kunt zwemmen in het camping zwembad. Naast zwemmen in ons camping zwembad ook in de grote recreatieplas zwemmen met waterglijbanen en Tubby Splash.

 

Als eerste in Nederland, uniek Overdekt strand Voor een verrassende overdekte strandvakantie!
Ons restaurant en bowlingbanen  zijn tot 25-03-16 gesloten
Beoordeling
89%

89% beveelt Vakantiepark het Stoetenslagh aan.

Met een gemiddeld cijfer van 7,8

Vakantiepark het Stoetenslagh BV
Elfde wijk 42 | 7797 HH Rheezerveen - Hardenberg - T. 0523-638260
KvK Zwolle nr. 05022199 BTW nr. NL8203.35.617.B.01