Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

Comfortcamping met zwembad

Vakantiepark het Stoetenslagh is een prachtige comfortcamping met zwembad.

Bent u op zoek naar een comfortcamping met zwembad? Bekijk ons aanbod en u zult versteld staan! Een comfortcamping met zwembad is in onze ogen een camping met ANWB 5 sterren voorzieningen. Kortom veel activiteiten en veel voorzieningen. Wij bieden u dit met:

  • Overdekt zwembad
  • Overdekt strand met beachvolleybal velden
  • 5 ha recreatieplas
  • 2 waterglijbanen en een Tubby Splash
  • Tapas restaurant
  • Bowlingbanen
  • All voorzieningen 7 dagen geopend geurende het kampeerseizoen

Onze  comfortcamping met zwembad is groot en ruim en geschikt voor gezinnen met kinderen en tieners. Voor iedereen zijn er een leuk activiteiten in de vakantieperioden en de weekenden naast het overdekte zwembad. Wij bieden u dan ook als enige een verrassende strandvakantie in Overijssel. U kunt met uw hele gezin genieten aan het water en op het strand! In de maanden julieen augustus ligt in de recreatieplas een aquapark! Om uw vakantie op onze camping nog leuker te maken komt u natuurlijk ook gezellig een drankje drinken op ons ruime terras aan het water!

Boek uw vakantie bij onze comfortcamping met zwembad!

Wilt u een avondje bowlen? Dat kan gewoon op onze comfortcamping met zwembad. Wij beschikken over twee mooie volautomatische  glow in the dark bowlingbanen. Ook kunt u bij ons boogschieten op onze overdekte handboogschietbanen! Maar ook heerlijk eten in het tapasrestaurant of een drankje op het terras aan de recreatieplas behoort tot de mogelijkheden

Boek uw vakantie bij  Vakantiepark het Stoetenslagh: Een fantastisch vakantiepark voor het hele gezin.

Op onze comfortcamping met zwembad beleeft u een verrassende strandvakantie. Naast zwemmen in het overdekte zwembad met strandthema kunt u ook buiten zwemmen in onze 5 ha. grote recreatieplas.

Wilt u uw vakantie beleven op een comfortcamping met zwembad? Kies dan voor Vakantiepark het Stoetenslagh en beleef een onvergetelijke vakantie op een vakantiepark voor gezinnen met kinderen tot 17 jaar.