Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

Zwembad Hardenberg

Prachtig zwembad Hardenberg bij Vakantiepark het Stoetenslagh.

Het mooiste zwembad Hardenberg vindt u bij Vakantiepark het Stoetenslagh. U kunt hier heerlijk zwemmen in het zwembad Hardenberg en ook de kinderen zullen zich uren vermaken in ons prachtige zwembad met strandthema.

Ons zwembad in Hardenberg heeft een gezellige sfeer en is prachtig aangekleed. Met het tropische thema en het kiezelzand rondom het zwembad krijgt u het gevoel op het strand te liggen. U ervaart bij ons het echte vakantiegevoel. Ook heeft u vanuit het zwembad in Hardenberg een prachtig uitzicht over de recreatieplas.

Het zwembad Hardenberg heeft een maximale diepte van 1.40m. Hierdoor is het zwembad Hardenberg erg veilig. In de schoolvakanties is er ook altijd toezicht aanwezig zodat het voor iedereen leuk blijft. De kleine kinderen worden niet vergeten, zij kunnen genieten in het ondiepe gedeelte met een glijbaantje, watertoestellen en zand.

U hoeft geen gast te zijn op ons vakantiepark om een middagje te komen zwemmen in ons zwembad Hardenberg. U bent altijd welkom als u dagbezoek betaald word u gast van ons park en kunt u van de voorzieningen gebruik maken! Als u niet op het park verblijft dient u entree te betalen en gast van ons park te worden. Natuurlijk kunt u ook heerlijk zwemmen in onze grote recreatieplas met waterglijbanen en Tubby Splash. Deze glijbanen zijn geopend als het mooi weer is. Een dagje strand in Hardenberg, met veel voorzieningen en bij minder weer hebben we zelfs een indoor strand op ons park.

Kom lekker een middagje zwemmen bij ons zwembad Hardenberg.

Neem uw familie, vrienden, kinderen of kleinkinderen mee en maak er een gezellige dag van in ons zwembad!

Tevens wordt er ook zwemles gegeven in ons mooie zwembad Hardenberg. Dit gaat via zwemschool de Walvis. Wilt u meer weten over zwemschool de Walvis? Klik op onderstaande link of bel naar de zwemschool: 0621-856632

>> Kijk hier voor meer informatie over zwemles