Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

Camping vakantie in Overijssel

Kamperen tijdens een onvergetelijke camping vakantie in Overijssel!

Wilt u kamperen op een plek waar u en uw kinderen een onvergetelijke tijd zullen beleven tijdens uw camping vakantie in Overijssel? Of wilt u genieten van geweldige activiteiten, van het mooie weer, samen zijn met uw gezin en een geweldige sfeer op het vakantiepark? Boek uw camping vakantie in Overijssel dan bij vakantiepark het Stoetenslagh! U zult genieten van een onvergetelijke vakantie waarbij u geweldige herinneringen zult opbouwen!

Waarom komt u kamperen bij vakantiepark het Stoetenslagh:

  • U beleeft een onvergetelijke strandvakantie dankzij onze grote recreatieplas met waterglijbanen en zandstrand!
  • Er is een uniek indoor strand met beachvolleybal, palmboom klimmen, springkussen en gezellige horeca!
  • Tevens is er een uitgebreid en uitdagend activiteiten programma voor alle leeftijden!
  • Bovendien zijn wij tijdens juli en augustus maanden een geweldige tienercamping voor gezinnen met tieners en kleine kinderen!
  • Daarnaast is er op onze 5 sterren camping natuurlijk een overdekt zwembad geheel in strandthema.
  • Maar ook zijn alle voorzieningen 7 dagen geopend tijdens het kampeerseizoen.
  • Tevens kunt u tijdens uw verblijf bowlen en boogschieten!

Kampeertarieven

Een camping vakantie in Overijssel op ruime kampeerplaatsen!

Ons vakantiepark heeft ruim 360 kampeerplaatsen! Onze kampeerplaatsen zijn minimaal 120 m2 en maximaal 140 m2 groot tijdens uw camping vakantie in Overijssel. Bovendien hebben al onze kampeerplaatsen 10 ampère stroom, een tv aansluiting, water aan- en afvoer en gratis wifi (beperkt). Kortom alle gemakken voor een comfortabele kampeervakantie tijdens uw camping vakantie in Overijssel.

Wilt u genieten van een echte strandvakantie en wilt u zo vanuit uw tent het water in kunnen lopen? Kies dan voor een kampeerplaats aan het water! Op de velden Koraal beach, Zee-egel, Eiland beach, Eb&vloed, Gambabeach en Flamingo beach kunt u heerlijk kamperen aan het water. Heerlijk toch tijdens de zomer?

Gaat u niet zonder uw hond op camping vakantie in Overijssel?

Geen probleem uw hond is welkom tijdens een camping vakantie in Overijssel op ons vakantiepark. We hebben een aantal velden waar honden ook mee mogen! Hiervoor reserveert u een plekje op de velden: Pelikaan, Walvis, Schelp, Vis, Meeuw en Rif.

Wilt u meer weten over onze kampeerplaatsen of over een camping vakantie in Overijssel? Bel naar 0523-638260 of mail naar info@stoetenslagh.nl