Zoover beoordelingen 8,0
Camping vakantie in Overijssel op Capfun het Stoetenslagh Camping vakantie in Overijssel op Capfun het Stoetenslagh Camping vakantie in Overijssel op Capfun het Stoetenslagh Camping vakantie in Overijssel op Capfun het Stoetenslagh Camping vakantie in Overijssel op Capfun het Stoetenslagh
Camping vakantie in Overijssel op Capfun het Stoetenslagh Camping vakantie in Overijssel op Capfun het Stoetenslagh Camping vakantie in Overijssel op Capfun het Stoetenslagh Camping vakantie in Overijssel op Capfun het Stoetenslagh Camping vakantie in Overijssel op Capfun het Stoetenslagh
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
 • Ruim kamperen
 • Ook privé sanitair
 • Onvergetelijke vakantie
 • Huisdieren toegestaan

Camping vakantie in Overijssel op Capfun het Stoetenslagh

Camping vakantie in Overijssel voor een unieke belevenis!

Wilt u kamperen op een plek en een onvergetelijke tijd beleven tijdens uw camping vakantie in Overijssel? Of wilt u genieten van geweldige activiteiten en van het mooie weer? Samen zijn met uw gezin en een geweldige sfeer op het vakantiepark? Boek uw vakantie dan bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh! U zult genieten van een onvergetelijke vakantie waarbij u geweldige herinneringen zult opbouwen!

Waarom komt u kamperen bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh:

 • U beleeft een onvergetelijke strandvakantie.
 • Maar er is ook  een uniek indoor strand
 • Tevens is er een uitgebreid en uitdagend activiteiten programma voor alle leeftijden!
 • Bovendien zijn wij tijdens de zomervakantie een geweldige camping voor gezinnen met tieners!
 • Daarnaast is er op onze 5 sterren camping natuurlijk een overdekt zwembad geheel in strandthema.
 • Maar ook zijn alle voorzieningen 7 dagen geopend tijdens het kampeerseizoen.
 • Tevens kunt u tijdens uw verblijf bowlen en boogschieten!

Kampeertarieven 2020 (PDF)

Prachtige ruime kampeerplaatsen!

Ons vakantiepark heeft ruim 360 kampeerplaatsen! Onze kampeerplaatsen zijn minimaal 120 m2 en maximaal 140 m2 groot tijdens uw vakantie in Overijssel. Bovendien hebben al onze kampeerplaatsen 10 ampère stroom. Maar ook een tv aansluiting, water aan- en afvoer en gratis wifi (beperkt). Kortom alle gemakken voor een comfortabele kampeervakantie tijdens uw camping vakantie in Overijssel.

Wilt u genieten van een echte strandvakantie en wilt u zo vanuit uw tent het water in kunnen lopen? Kies dan voor een kampeerplaats aan het water! Op de velden Koraal beach, Zee-egel, Eiland beach en Eb & vloed, kunt u heerlijk kamperen aan het water. Heerlijk toch tijdens de zomer?

Ook met uw hond op camping vakantie in Overijssel?

Geen probleem! Uw hond is welkom tijdens een camping vakantie in Overijssel op ons vakantiepark. We hebben een aantal velden waar honden ook mee mogen! Hiervoor reserveert u een plekje op 1 van de volgende de velden: Pelikaan, Walvis, Schildpad, Schelp, en Rif.

Wilt u meer weten over onze kampeerplaatsen of over een camping vakantie in Overijssel? Bel naar 0523 - 638 260 of mail naar stoetenslagh@capfun.com.

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -