Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Camping van het jaar 2019 Camping van het jaar 2019 Camping van het jaar 2019 Camping van het jaar 2019 Camping van het jaar 2019
Elke dag een strandvakantie
Camping van het jaar 2019 Camping van het jaar 2019 Camping van het jaar 2019 Camping van het jaar 2019 Camping van het jaar 2019
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Camping van het jaar 2019

Wordt Stoetenslagh ‘Camping van het jaar 2019’?

De strijd om de titel ‘Camping van het jaar 2019’ is weer losgebarsten. Er kan dus volop gestemd worden!

Ieder jaar organiseert de ANWB deze verkiezing waarbij op vele campings in Nederland en de rest van Europa gestemd kan worden. Ook Vakantiepark het Stoetenslagh is hier 1 van. We zijn er trots op dat we een ANWB 5 sterren camping zijn en zouden graag de titel ‘Camping van het jaar 2019’ ontvangen.

Wij doen mee met camping van het jaar in de categorie: ‘fijnste gezinscamping’

Maar er zijn 3 categorieën binnen de verkiezing ‘Camping van het jaar 2019’ waar u op zou kunnen stemmen. Wij bieden een strandvakantie voor gezinnen met kinderen en tieners en daarom denken wij dat we een goede kanshebber zijn voor de categorie ‘fijnste gezinscamping’. Bovendien is er op ons vakantiepark is veel te doen voor kinderen van alle leeftijden. Ook dankzij de vele voorzieningen en prachtige recreatieplas zijn wij een geweldige gezinscamping.

Wilt u op ons stemmen om camping van het jaar 2019 te worden?

Daarom willen wij u graag vragen om uw stem uit te brengen op Vakantiepark het Stoetenslagh. Vindt u dat wij de titel ‘ Camping van het jaar 2019’ wel verdienen? Breng uw stem uit! We zijn u erg dankbaar en daarnaast maakt u ook nog eens kans op een cheque van 50 euro, te besteden bij de ANWB.

Alvast heel erg bedankt! 🙂

Stemmen kan nog tot 24 september 2018

Hoewel stemmen op ons als camping van het jaar 2019 is laten we deze pagina staan voor de een eventueel vervolg. Eind 2018 krijgen we genomineerd zijn voor camping van het jaar. Of het dit jaar voldoende was of u op ons heeft gestemd blijft nog even afwachten. We hopen dat u een zeer fijn verblijf heeft gehad en hopen u in 2019 weer te mogen begroeten op onze ANWB camping in Overijssel Met een verrassende strandvakantie voor gezinnen met kinderen en tieners.

Brochure

Wilt u op uw gemak de mogelijkheden eens doorkijken?

Wij sturen u graag onze brochure toe.

U hoeft alleen het contactformulier in te vullen.

(Online de brochure bekijken is ook mogelijk via onderstaande button!)

Vraag gelijk de brochure aan

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

We hebben het erg naar ons zin gehad. Voor iedereen wat te doen. - Familie Bakker -