Zoover beoordelingen 8,0
Dé camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse! Dé camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse! Dé camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse! Dé camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse! Dé camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse!
Dé camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse! Dé camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse! Dé camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse! Dé camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse! Dé camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Inclusief startbewijzen
  • geweldig evenement
  • Kamperen met luxe
  • Altijd dicht bij startpunt!

Dé camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse!

Bent u op zoek naar de ideale camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse?

Dan bent u bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh aan het juiste adres! Wij hebben zowel kampeerarrangementen als chalets voor u. Wij zijn dus de ideale camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse!

Iedere dag heeft een ander, avontuurlijk thema, met vele verrassende onderbrekingen. Tijdens de Vechtdal fietsvierdaagse wordt iedere dag op een andere plaats in het Vechtdal gestart, om de grootst mogelijke variatie van de omgeving te ontdekken. U fietst dus door het hele Vechtdal; een prachtig gebied in Overijssel en zeker een bezoek waard. De omgeving is erg mooi en bovendien kunt u bij ons een goedkoop arrangement boeken waardoor u optimaal kunt genieten van een heerlijke vakantie tijdens de Vechtdal Fietsvierdaagse. Boek het fietsvierdaagse arrangement en leer het Vechtdal kennen. Geniet van mooie landerijen, landgoederen, boerderijen, dorpen en bossen.

Kamperen tijdens de Vechtdal Fietsvierdaagse

In 2021 is de Vechtdal Fietsvierdaagse van 7 tot en met 10 september.

Tijdens de Vechtdal Fietsvierdaagse kunt u voor €140,- 5 dagen bij ons komen kamperen met 2 personen! Dit arrangement is van 6 tot en met 10 september en is inclusief twee kaarten voor deelname aan de Vechtdal Fietsvierdaagse.

Al onze ruime kampeerplekken zijn voorzien van:

  • 10 Ampère stroom
  • Watertappunt
  • TV-aansluiting
  • Aansluiting riool

ANWB en KCK leden krijgen ook nog €15,- korting!

Liever een accommodatie in plaats van kamperen?

Ook dat is mogelijk! Tijdens de Vechtdal Fietsvierdaagse gelden onze reguliere tarieven van de accommodatie, maar u krijgt 2 kaarten voor deelname aan de Vechtdal Fietsvierdaagse van ons erbij!

Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact op met Vakantiepark het Stoetenslagh via 0523 - 638 260 of via stoetenslagh@capfun.com

Graag tot ziens bij onze camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -