Zoover beoordelingen 8,0
Dé camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse! Dé camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse! Dé camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse! Dé camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse! Dé camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse!
Dé camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse! Dé camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse! Dé camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse! Dé camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse! Dé camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Inclusief startbewijzen
  • geweldig evenement
  • Kamperen met luxe
  • Altijd dicht bij startpunt!

Dé camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse!

Bent u op zoek naar de ideale camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse?

Dan bent u bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh aan het juiste adres! Wij hebben zowel kampeerarrangementen als chalets voor u. Wij zijn dus de ideale camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse!

Iedere dag heeft een ander, avontuurlijk thema, met vele verrassende onderbrekingen. Tijdens de Vechtdal fietsvierdaagse wordt iedere dag op een andere plaats in het Vechtdal gestart, om de grootst mogelijke variatie van de omgeving te ontdekken. U fietst dus door het hele Vechtdal; een prachtig gebied in Overijssel en zeker een bezoek waard. De omgeving is erg mooi en bovendien kunt u bij ons een goedkoop arrangement boeken waardoor u optimaal kunt genieten van een heerlijke vakantie tijdens de Vechtdal Fietsvierdaagse. Boek het fietsvierdaagse arrangement en leer het Vechtdal kennen. Geniet van mooie landerijen, landgoederen, boerderijen, dorpen en bossen.

Kamperen tijdens de Vechtdal Fietsvierdaagse

In 2020 is de Vechtdal Fietsvierdaagse van 1 tot en met 4 september.

Tijdens de Vechtdal Fietsvierdaagse kunt u voor €140,- een hele week bij ons komen kamperen met 2 personen! Hoewel de Vechtdal Fietsvierdaagse maar 4 dagen is kunt u bij ons een week verblijven. Een heerlijk weekje vakantie van 31 augustus tot en met 7 september (2020)!

Al onze ruime kampeerplekken zijn voorzien van:

  • 10 Ampère stroom
  • Watertappunt
  • TV-aansluiting
  • Riool

Bent u lid van de KCK en heeft u een boekje thuis? Dan krijgt u op vertoon van het KCK boekje ook nog €17,50 korting!

Liever een accommodatie in plaats van kamperen?

Ook dat is mogelijk! Wilt u de mogelijkheden hiervoor weten? Via de button hierboven kunt u de tarieven van de chalets bekijken. Ook hierbij geldt dat de kaarten voor de Vechtdal fietsvierdaagse zijn inbegrepen.

Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact op met Vakantiepark het Stoetenslagh via 0523 - 638 260 of via stoetenslagh@capfun.com

Graag tot ziens bij onze camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -