Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Dé camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse! Dé camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse! Dé camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse! Dé camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse! Dé camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse!
Elke dag een strandvakantie
Dé camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse! Dé camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse! Dé camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse! Dé camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse! Dé camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Inclusief startbewijzen voor de vierdaagse!
  • Heerlijk fietsen en kamperen
  • Kampeerplekken tot wel 140 m2
  • Tweede dag zijn wij een startpunt!

Dé camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse!

Bent u op zoek naar de ideale camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse?

Dan bent u bij Vakantiepark het Stoetenslagh aan het juiste adres! Wij hebben zowel kampeerarrangementen als chalets voor u. Tevens zijn wij op de 2e dag van de Vechtdal Fietsvierdaagse het startpunt van de fietstocht. Wij zijn dus de ideale camping voor de Vechtdal Fietsvierdaagse!

Iedere dag heeft een ander, avontuurlijk thema, met vele verrassende onderbrekingen. Tijdens de Vechtdal fietsvierdaagse wordt iedere dag op een andere plaats in het Vechtdal gestart, om de grootst mogelijke variatie van de omgeving te ontdekken. U fietst dus door het hele Vechtdal; een prachtig gebied in Overijssel en zeker een bezoek waard. De omgeving is erg mooi en bovendien kunt u bij ons een goedkoop arrangement boeken waardoor u optimaal kunt genieten van een heerlijke vakantie tijdens de Vechtdal Fietsvierdaagse. Boek het fietsvierdaagse arrangement en leer het Vechtdal kennen. Geniet van mooie landerijen, landgoederen, boerderijen, dorpen en bossen.

Kamperen tijdens de Vechtdal Fietsvierdaagse

Tijdens de Vechtdal Fietsvierdaagse kunt u voor €130,- een hele week bij ons komen kamperen met 2 personen! Het arrangement loopt van 3 tot 10 september en u kunt dan naast het fietsen ook gebruik maken van alle voorzieningen op het park!

Al onze ruime kampeerplekken zijn voorzien van:

  • 10 Ampère stroom
  • Watertappunt
  • TV-aansluiting
  • Riool

Bent u lid van de KCK en heeft u een boekje thuis? Dan krijgt u op vertoon van het KCK boekje ook nog €17,50 korting!

Liever een accommodatie in plaats van kamperen?

Ook dat is mogelijk! Wilt u de mogelijkheden hiervoor weten? Neem dan contact op met Vakantiepark het Stoetenslagh via 0523 - 638 260 of via info@stoetenslagh.nl

Graag tot ziens bij de Vechtdal Fietsvierdaags van 3 – 10 september.