Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Camping zomervakantie op ANWB 5 sterren camping Camping zomervakantie op ANWB 5 sterren camping Camping zomervakantie op ANWB 5 sterren camping Camping zomervakantie op ANWB 5 sterren camping Camping zomervakantie op ANWB 5 sterren camping
Elke dag een strandvakantie
Camping zomervakantie op ANWB 5 sterren camping Camping zomervakantie op ANWB 5 sterren camping Camping zomervakantie op ANWB 5 sterren camping Camping zomervakantie op ANWB 5 sterren camping Camping zomervakantie op ANWB 5 sterren camping
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Camping zomervakantie op ANWB 5 sterren camping

Aantrekkelijk camping zomervakantie arrangement!

Op de camping zomervakantie, is voor veel mensen de leukste periode van het jaar! Heerlijk genieten van het zomerse weer, kamperen en barbecueën.  Of wat dacht u van een drankje op het terras. Kortom gezelligheid met het gezin en vrienden.  Met de vele voorzieningen en activiteiten wordt het een camping zomervakantie om nooit te vergeten.

Geniet tijdens de camping zomervakantie onder andere van:

  • Het strand en de recreatieplas van 5 hectare groot!
  • Maar ook het overdekte zwembad, geheel aangekleed in strandthema.
  • Het super leuke activiteiten programma met veel sportieve en uitdagende activiteiten
  • Indoor strand, de Happy Fun Beach met beachvolleybal en palmboom klimmen.
  • Daarnaast is het aquapark op de recreatieplas in de maanden juli en augustus.
  • Net als heerlijke in het restaurant.
  • Kom gezellig een avondje bowlen of boogschieten

Veel luxe tijdens camping zomervakantie

U kunt prachtige comfort kampeerplaatsen boeken tijdens de camping zomervakantie. Er zijn ruime kampeervelden en ook uw hond is welkom op ons vakantiepark. Wilt u ook genieten van een unieke strandbeleving? Kies dan voor een prachtige kampeerplaats aan het water! Onze kampeerplaatsen zijn allemaal voorzien van: 10 ampère stroomaansluiting en een tv aansluiting. Natuurlijk is er ook een watertappunt en vuilwaterafvoer. Daarnaast is er gratis WIFI (beperkt). Mede door alle voorzieningen voor een perfecte camping zomervakantie!

Naast kampeerplaatsen zijn er natuurlijk ook mooie en moderne chalets. Er is voor ieder budget een passende vakantie te boeken. U kunt kiezen uit verschillende type chalets: van basic tot de luxe. Alle chalets zijn volledig ingericht en een aantal type chalets hebben ook een vaatwasser! Wilt u meer informatie over onze accommodaties? U kunt ons vrijblijvend mailen (info@stoetenslagh.nl) of vraag de gratis brochure aan!

>> Vraag gelijk een brochure aan

Graag ontvangen we u op vakantiepark het Stoetenslagh.  De allerleukste camping voor gezinnen met kinderen en tieners!

Kortom vier uw camping zomervakantie en beleef een verrassende strandvakantie in Overijssel!