Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

Camping zomervakantie

Aantrekkelijk camping zomervakantie arrangement! Boek direct!

Op de camping in de zomervakantie, is voor veel mensen de leukste periode van het jaar! Heerlijk genieten van het zomerse weer, kamperen en barbecueën.  Of wacht dacht u van een drankje op het terras. Kortom gezelligheid met het gezin en vrienden. Kortom u beleeft het allemaal bij vakantiepark het Stoetenslagh! Met de vele voorzieningen en activiteiten wordt mede hierdoor het een camping zomervakantie om nooit te vergeten. Geniet onder andere van:

  • Het strand en de recreatieplas van 5 hectare groot!
  • Het overdekte zwembad, geheel aangekleed in strandthema.
  • Het super leuke activiteiten programma met veel sportieve en uitdagende activiteiten
  • Indoor strand, de Happy Fun Beach met beachvolleybal en palmboom klimmen. Of geniet een drankje in de  gezellige horeca.
  • Het aquapark op de recreatieplas in de maanden juli en augustus.
  • Heerlijke tapasgerechten of complete menu’s in het tapas restaurant.
  • Kom gezellig een avondje bowlen of boogschieten

Op ons vakantiepark kunt u prachtige comfort kampeerplaatsen boeken tijdens de camping zomervakantie. Er zijn ruime kampeervelden en ook uw hond is welkom op ons vakantiepark. Wilt u ook genieten van een unieke strandbeleving? Kies dan voor een prachtige kampeerplaats aan het water van onze recreatieplas of op een ruim kampeerveld! Onze kampeerplaatsen zijn allemaal voorzien van: 10 ampère stroomaansluiting en een tv aansluiting. Natuurlijk is er ook een watertappunt en vuilwaterafvoer. Daarnaast is er gratis WIFI (beperkt). Mede door alle voorzieningen voor een perfecte camping zomervakantie!

Naast kampeerplaatsen zijn er natuurlijk ook mooie en moderne chalets. Er is voor ieder budget een passende vakantie te boeken. U kunt kiezen uit verschillende type chalets: van basic tot de luxe. Alle chalets zijn volledig ingericht en een aantal type chalets hebben ook een vaatwasser! Wilt u meer informatie over onze accommodaties? U kunt ons vrijblijvend mailen (info@stoetenslagh.nl) of vraag de gratis brochure aan!

>> Vraag gelijk een brochure aan

Graag ontvangen we u op vakantiepark het Stoetenslagh. De allerleukste camping voor gezinnen met kinderen en tieners! Beleef de allerleukste camping zomervakantie!

Kortom vier uw camping zomervakantie en beleef een verrassende strandvakantie in Overijssel!