Camping met visvijverCamping met visvijver

Camping met visvijver

U beleeft op onze camping met visvijver een heerlijke vakantie!

Camping met visvijver - camping met visvijver
camping met visvijver
Camping met visvijver - camping met visvijver
camping met visvijver

Wij bieden met onze camping met visvijver zeer ruime comfort kampeerplaatsen direct aan de visvijver. Alle XXL comfort kampeerplaatsen op veld Vis zijn gelegen rondom de visvijver op de camping. Eigenlijk is dit deel rondom op de camping met visvijver  een zeer rustig gedeelte van de camping en is daarom eigenlijk een camping binnen een camping. Dus rustig vissen op de camping met visvijver direct vanuit de caravan is natuurlijk voor vissers een ideale camping. Naast de 5 ha grote recreatieplas hebben wij op de camping een aparte visvijver voor onze gasten. Dit is voor vissers natuurlijk ideaal en een fantastische vakantie op onze camping met visvijver.

Tijdens uw verblijf op onze camping met visvijver kunt u gebruik maken van de  visvijver op de camping. Maar op onze camping met visvijver ligt veld Meeuw er direct naast, de extra grote kampeerplaatsen zijn dan ook altijd dichtbij visvijver op de camping. Er word ons vaak gevraagd of er vis in zit, en dit is uiteraard het geval! het is een vrij diepe vijver waar door een visvereniging vis is in uitgezet. Wat voor soort vissen is dan de vraag, nou zijn wij geen echte vissers, maar in ieder geval zit er een vrij grote karper in de visvijver want dit word ons door gasten regelmatig verteld.

Zoekt u een camping met visvijver?

Onze camping met visvijver heeft naast de visvijver een de 5ha grote recreatieplas met zandstrand, hier is vissen niet toegestaan.  De kleine visvijver op de camping met visvijver, is een diepe vijver met uitgezet vis.

Wilt u vissen kunt op onze camping met visvijver goed terecht en heeft u een ideale visvakantie. Ideaal kamperen op een camping met visvijver voor vissers en diegenen die dit willen blijven doen tijdens hun vakantie. Vakantie en heerlijk vissen op de camping met visvijver wat is nou nog mooier dan deze combinatie.
Er is een sanitairgebouw op de camping tussen veld Vis en Schelp, dus ook dicht bij deze voorzieningen.

Op onze camping met visvijver kunt u gezellig gaan vissen met uw kinderen. Wij hebben een mooie, niet al te grote visvijver waar u ontspannen kunt vissen. U heeft bij onze camping met visvijver geen vergunning nodig.

De visliefhebbers kunnen bij onze camping met visvijver genieten van een heerlijke vakantie. Wij hebben een mooie visvijver voor een ontspannen dagje vissen.

Op een camping met visvijver is uw vakantie compleet. U kunt naast alle activiteiten op de camping ook gezellig een dagje gaan vissen. Niets is zo ontspannend als lekker aan het water zitten en vissen op onze camping met visvijver!

Vakantiepark het Stoetenslagh BV
Elfde wijk 42 | 7797 HH Rheezerveen - Hardenberg - T. 0523-638260
KvK Zwolle nr. 05022199 BTW nr. NL8203.35.617.B.01