Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Chalet basic 4 personen in Overijssel Chalet basic 4 personen in Overijssel Chalet basic 4 personen in Overijssel Chalet basic 4 personen in Overijssel Chalet basic 4 personen in Overijssel
Elke dag een strandvakantie
Chalet basic 4 personen in Overijssel Chalet basic 4 personen in Overijssel Chalet basic 4 personen in Overijssel Chalet basic 4 personen in Overijssel Chalet basic 4 personen in Overijssel
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Chalet basic 4 personen in Overijssel

Informatie Chalet basic 4 personen in Overijssel

De chalet basic 4 personen in Overijssel is geschikt voor maximaal vier personen, het is een eenvoudige, maar nette chalet!

De chalet is voorzien van:

  • Twee kleine slaapkamers waarvan de ouder slaapkamer een bed heeft van 160 x 200cm. In de overige slaapkamer staan eenpersoonsbedden van 80 x 190 cm
  • Bevat tevens een gezellige woonkamer met keuken
  • Ook een koelkast, koffiezetapparaat en magnetron
  • Nette badkamer en ook een aparte toilet ruimte
  • Overdekte loggia of een veranda met schaduwdoek
  • Tuinset is ook aanwezig

De chalet basic 4 personen staat op veld Albatros en Zeester. Bijzettentjes bij de chalet zijn helaas niet toegestaan.

LET OP: We hebben twee verschillende type chalets basic 4 personen. Bij 1 is de veranda half ingebouwd en bij de ander is deze open met een waterdichte luifel.

Benieuwd naar de tarieven van deze chalet? Klik dan snel op 1 van de onderstaande buttons!

Aanvullende informatie over de Chalet basic 4 personen in Overijssel

Afmetingen: De afmetingen van de chalet zijn: 31,5 m2 excl. loggia van 8,4 m2. Woonkamer oppervlakte: 9,9 m2

Bedlinnen: Bedlinnen is niet bij de prijs inbegrepen bij deze chalet. Deze kunt u wel bijboeken voor € 8,00 p.p. Natuurlijk zijn dekbedden, kussens en ook een schoonmaakpakketje aanwezig.

Borg: U dient de accommodatie netjes, veegschoon en opgeruimd achter te laten. Ons schoonmaakteam controleert na uw vertrek de chalet. Indien deze naar behoren is achter gelaten ontvangt u binnen 14 dagen de waarborgsom per bank retour.

Voorkeur: De chalets zijn niet met voorkeur te boeken! U kunt een preferentie aangeven, maar wij geven hier geen garantie voor. Uiteraard doen wij wel ons best om zoveel mogelijk met uw wensen rekening te houden!

Chalet met hond: In de chalet basic 4 personen op veld Rif zijn honden toegestaan. Honden zijn overal op het hoofdpad toegestaan. U kunt uw hond buiten ons vakantiepark uitlaten. Achter op veld Schelp zit een draaihek waar u met uw hond naar buiten kunt. Let op: dit is geen ingang. Tevens kunt u met uw hond het hele park rondlopen over het hoofdpad. Ook zijn honden welkom in ons restaurant en Happy Fun Beach. Uw hond dient ten alle tijde aangelijnd te zijn op ons park en tevens geen overlast te verzorgen bij andere gasten.

Bent u benieuwd naar ons vakantiepark en de chalet basic 4 personen in Overijssel? U kunt vrijblijvend de tarieven bekijken op onze site of bel voor meer informatie: 0523-638260 of mail info@stoetenslagh.nl!

Geweldig voor gezinnen met kinderen en tieners!

Brochure

Wilt u op uw gemak de mogelijkheden eens doorkijken?

Wij sturen u graag onze brochure toe.

U hoeft alleen het contactformulier in te vullen.

(Online de brochure bekijken is ook mogelijk via onderstaande button!)

Vraag gelijk de brochure aan

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Het chalet die wij gehuurd hadden was top en de camping was geweldig met alle voorzieningen voor een gezin met 3 kids. - Familie van Duinen -